Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sahiplendirmek

Gülizar

Bronz 3 Üye
Merhabalar iki yaşında 11 santim kırmızı yanaklı su kaplumbağam var oldukça sağlıklı ekipmanları da tam sahiplendirmek istiyorum ücretsiz bir şekilde iş yogunlugumdan dolayı vermek istiyorum ilgilenenler bana ulaşırsa mutlu olurum şehir olarak Şırnak merkez deyim

Ekli dosyalar

• IMG_20241130_193833.jpg
    IMG_20241130_193833.jpg
    880.1 KB · Görüntüleme: 37
Küçük bir mukavva kutuya kağıtları ufak top yapıp doldurun. İki tane kalem çapından büyük olmayan hava deliği açın.

Hayvanı kurutup içine koyun. Yemini yarım öğün verin.

Otobüs ile gönderecekseniz. Poşette götürün. Kalorifer önüne koymasınlar. Üst rafta bir yere koyun. Poşeti çıkarın hava alsın.

Teşekkür ederim öneriniz için
Küçük bir mukavva kutuya kağıtları ufak top yapıp doldurun. İki tane kalem çapından büyük olmayan hava deliği açın.

Hayvanı kurutup içine koyun. Yemini yarım öğün verin.

Otobüs ile gönderecekseniz. Poşette götürün. Kalorifer önüne koymasınlar. Üst rafta bir yere koyun. Poşeti çıkarın hava alsın.

Geri