KaplumbağamFıstık
Bronz 5 Üye
Bizim arabamız yok, eğer gerçekten bir su kaplumbağası beslemek istiyorsanız tüm eşyalarıyla size teslim edeceğim. Sizin kararınız... 

Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tamamdır ayarlamaya calısacagımBizim arabamız yok, eğer gerçekten bir su kaplumbağası beslemek istiyorsanız tüm eşyalarıyla size teslim edeceğim. Sizin kararınız...![]()
Akvaryumunun fotosunu atar mısınız ona göre ekipman seçeyimİyi günler, haftaiçi gündüz pek kimse olmuyor evde, eğer önceden planlarsak haftaiçi için eşim yardımcı olacak size![]()
Ölçülerini biliyorsanız o yeter banaakşam atayım size fotosunu olur mu?
Isıfıcısı vs varmıs ben size haber vericem35x50 boyutunda
Yetişkin ve yavru kaplumbağalar bir arada yaşarsa yetişkin yavruları öldürebilir.Eğer erkyha kullanıcısı almazsa ben de sahiplenmek isterim. Arkadaş heveslendiyse önüne geçmek istemem. Çankaya çiğdem mahallesinde oturuyorum. Gelip alabilirim. Bizde de İki tane yavru var yeni bakmaya başladık ama ben ayrıca yetişkin de istiyorum. o yüzden sizin ilanı görünce sevindim. Numaram 0555 4901452
Yok ayrı ayrı bakacağım. Küçük kızım bakıyor yavrulara. Yetişkin başka yerde olacak yani. Kendim için yetişkin istiyorum açıkçasıYetişkin ve yavru kaplumbağalar bir arada yaşarsa yetişkin yavruları öldürebilir.
2 yavru için en az 60 litre su hacmi gerekli.
Yeterli büyüklükte akvaryumunuz ve ısıtıcı ekipmanlarınız var mı?
Kızınız 7 yasından küçükse hijyene dikkat edinYok ayrı ayrı bakacağım. Küçük kızım bakıyor yavrulara. Yetişkin başka yerde olacak yani. Kendim için yetişkin istiyorum açıkçasıİsterseniz telefonda görüşelim gün içinde. Oradan detaylı ilerleriz.
Nasıl? Mikrop bulaştırır diye mi?Kızınız 7 yasından küçükse hijyene dikkat edin
Küçük kaplumbagalarda salmonella hastalogı var 7 yasından küçük çocukların bagısıklıgı düsük olduğundan daha kolay bulasıyorNasıl? Mikrop bulaştırır diye mi?
Ne yaptınız acaba karar verebildiniz miYetişkin ve yavru kaplumbağalar bir arada yaşarsa yetişkin yavruları öldürebilir.
2 yavru için en az 60 litre su hacmi gerekli.
Yeterli büyüklükte akvaryumunuz ve ısıtıcı ekipmanlarınız var mı?
Eğer gerçekten doğru koşullar altında Bakabileceginze inanıyorsanız sahiplenin ama bu hayvanlara tek bakmak bile zor ve sıkıntılı en az 100 litre akvaryum gerekecek bi yerden sonra eğer bunları karşılayamayacaksanız hiç bulaşmayın çünkü bu canlılar oyuncak veya heves le alınacak canlılar degillerNe yaptınız acaba karar verebildiniz mi
Evet gerçekten karar verebildiniz mi?Eğer gerçekten doğru koşullar altında Bakabileceginze inanıyorsanız sahiplenin ama bu hayvanlara tek bakmak bile zor ve sıkıntılı en az 100 litre akvaryum gerekecek bi yerden sonra eğer bunları karşılayamayacaksanız hiç bulaşmayın çünkü bu canlılar oyuncak veya heves le alınacak canlılar degiller
Araç ayarlamaya çalışıyorum başkası alacaksa alabilirEvet gerçekten karar verebildiniz mi?![]()
Yok sadece merak ettim, öncelik sizinAraç ayarlamaya çalışıyorum başkası alacaksa alabilir