Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sahiplenme

seçilnisan

Yeni Üye
Merhaba, daha önce su kaplumbağası beslemedim uzun süredir bakımı hakkında araştırma yapıyorum ve artık sahiplenmek istiyorum. İzmir içinde oturuyorum. sahiplendirmek isteyen varsa ulaşabilir

2 adet kırmızı yanaklı dişi kaplumbağa sahibiyim. Yaklaşık 3 yıldır bakıyorum, askere gideceğimden dolayı sahiplendirmek istiyorum. Tüm gerekli eşyalarıyla verebilirim. Hatta 6 ay sonra geri alabilirim. İlginizi çekerse, serdaryapici35 Instagram adresim veya [email protected] üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merhaba, daha önce su kaplumbağası beslemedim uzun süredir bakımı hakkında araştırma yapıyorum ve artık sahiplenmek istiyorum. İzmir içinde oturuyorum. sahiplendirmek isteyen varsa ulaşabilir
Merhabalar hala istiyorsanız daha yaşını doldurmamış 14 cm kabuk boyu olan sanırsam dişi kaplumbağamı sahiplendirebilirim

Samsun'da ikamet ediyorum kaplumbaga sahiplenmek istiyorum.
0 533 551 12 74 * ulaşabilirsiniz

Geri