Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

saklambaç

Kapluştron

SKF Delisi
kapluşlarımdan lilly parmağımla saklambaç oynuyor tabiki amacı tamamiyle ne olduğunu bilmesemde farklıdır ama çok hoşuma gidiyor zaten beni görünce cama yapışıyor bende yaklaşıp parmağımı cama koyuyorum bazen yemeye çalışiyor yaramaz ama bu aralar parmağımı gösterip aşağı doğru çekip saklıyorum oda parmağımı takip edip dibe iniyor sonra ben parmağımı gösterene kadar kafasını göstermiyor sonra ben parmağımı azıcık gösterince oda sadece gözleri görünecek kadar kafasını kaldırıyor ben parmağımı tekrar gizleyince oda aynı şekilde gizleniyor çok şirin. : )

Kapluşların cok sirin halleri var benimkiler camaa carpiyor sonra birden geri geri kacıyolar hehe :D bazen o kadar hızlı geri geri gidiyolarki kuru alana tersten cıkıyolar :haha:

Cvp: saklambaç

yemi parmaklarımızla verdiğimiz için parmağa odaklanıyorlar yemin parmağın ucundan çıktığını mı sanıyor şapşallar nedir böyle durumlar oluşuyor. aradaki camı farketseler dahi çabalamaktan vazgeçmiyorlar. kapmaya çalışıyorlar.

Cvp: saklambaç

ahahah çok tatlılar ya benimkilerde oyle yapiyo

Herşey olabilir o kadar ani kararlar alabiliyolar ki ne düşündüklerini kimse bilemez :)

Geri