Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sanırım beni terk etti....

gazoz

Bordo Bereli
2 gün evvel Leo'nun çok zayıfladığını fark ettim.Enerjisi hiç yoktu. Ama ara sıra kuru alandan kendini suya atıyor,suda ölü gibi baygın kalıyordu.Bunu görünce elime alıp kontrol ediyor,elini ayağını hareket ettirince kuru alana koyuyordum. Az öncede onu suda eli kolu hareketsiz buldum yine. Elime alınca kafasını çekeceğini umdum.Maalesef kıpırdı yok.Tek bir göz kırpması,hareketi.. hiç bir şey yapmıyor :( Sanırım öldü ve bu benim hatam mı bilemedim :/ Her şeyi yaptım iyileşiyordu,yemek yemeye başlamıştı,birden ne olmuş olabilir?? Yaşıyor olma ihtimali var mı? :( ölmüş olsa buna nasıl alışırım :'( Daha az önce suyunu değişmiştim. Balıklarımı geçici olarak koymuştum,japonumu ilk aldığım günde diğer kapluşum Gazoz'u kaybettim.Artık balıklardan nefret ediyorum :( Pencereden atasım geliyor çok sinirli ve çok üzgünüm :(

Cvp: Sanırım beni terk etti....

Leonardo :( minik savaşcıydı o :( başın sağolsun :( yeni birtane alırsın ve ona çok çok daha iyi bakarsın leoda bunu isterdi dili olsa eminim :(

Haklısın savaşamadı maalesef :( bir tane daha almayacağım.. Kaplumbağa beslemek benim için bitmiştir...

Öyle düşünme elbet birgün alırsın ona daha iyi bakarsın :( başın tekrar sağolsun bazıları balığın uğursuzluk getirdiğini söyler :eek:

Evet öyleymiş tecbüreyle sabit :( Belki ileride alırım,ama belki...

Leonardo :( bi resmini eklermisin şu anki daha önce benimde başıma gelmişti ama ölmemişti vucut ısısını getirmiştim canlanmıştı biraz. acil resim ekle melisa bakiyim bi

Tamam bekle :(

http://c1203.hizliresim.com/v/b/3cz15.jpg :(

Hiç hareket yok mu ? :( sı ısısını 33 dereceye çıkar ölmüş gibi ama bir dene belki vucudu ısınırsa o minik kalbi yerine gelir :( :( eğer his olmazsa ölmüş demektir :( :( :'(

yarın bakcaz artık teşekkür ederim :(

Rica ederim bebek olunca çok hassas oluyorlar :(

:( Birbirimize çok alıştık :'( nasıl unutucam onu .öldüyse de gazoza kavuşmuş olacak :(

Sana elimdeki 60 tl ye aldığım akvaryumu 45 tl ye gönderebilirim :( yeni bir kaplumbağa alırsın ?

5tl'ye de göndersen almam . Ölümü beni bu kadar rahatsız eden bir hayvanı almam akıl karı değil :(

:( çok üzücü bir durum sen ona okadar alışmışken bağlanmışken ölmesi benimde tavşanım öldü 4 gün önce :( :(

Başın sağ olsun :( nerdeyse bir yıl geçirdik birlikte . Tam iyileşiyor derken :(

1 yıl birde :( aileden birisi oldu yani resmen

Melisa Hanım çok üzüldüm... Hiç beklemiyordum, miniklere yakıştıramıyorum ölümü. Başınız sağolsun...

Geri