Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sanırım beni terk etti....

Cvp: Sanırım beni terk etti....

Melisa şu an şok olmuş durumdayım. Ya nasıl olur nasıl ölür akıl sır erdiremiyorum. :( :( :( Başın saolsun kardeşim çok üzüldüm valla :(

başınız sağolsun bende 2 kapluşumu aniden kaybettim gerçekten çok kötü bi durum yaşayacakları süre bu kadarmış elden bişi gelmez siz elinizden gelen herşeyi yaptınız umarım en kısa sürede toparlarsınız kendinizi :(

Başın sağ olsun. İnan çok zor...
:':)':)59:​

Sağ olun arkadaşlar bende şok oldum yarın gömeceğim onu :( çok çok üzgünüm . Fazla ani oldu :(

Benimde Şirinim bu pozisyonda ölmüştü suda kafasını su içine ama bedeni su yüzeyinde hareketsiz duruyordu elime aldığımda kıpırdayıp pozisyon değiştirmişti bende bilerek yapıyor sanmıştım sonra aynı pozisyona tekrar gelince elime aldım ama maalesef ölmüştü arkadaşlar eğer kaplumbağası dediğim gibi pozisyona girerse ölmek üzeredir onu sudan alın.

Başın sağ olsun :( Gerçekten zor bir durum...

Evet çok zor teşekkürler desteğiniz için. akvaryumu temizledim lepisteslerin oldu artık :(

Ah, leo...
Merry seni bekliyordu, nereye gittin? :(
Melisa, başın sağolsun... Çok üzüldüm :'(
Geçmiş olsun...

Sağ ol :'( merrye uzun ömürler diliyorum . Keşke böyle olmasaydı :(

Çok geçmiş olsun ben de yakın zamanda Edi yi kaybettim ve sebebini bilmiyorum inşallah yakında mutlu olursun.

Senin de basın sağ olsun tekrar . Çabalıyorum mutlu olmak için pek işe yaşanıyor ya neyse :'(

Başın sağ olsun bu güne kadar 3 kaplumbağa kaypettiğimden resimdekinin ölmüş olduğunu hemen anladım ama içim rahat ben onları iyileştirmek için herşeyi yaptım sende öyle yapmışsındır ondan çok üzülmemeni öneririm. :)

:( başın saolsunn çok üzüldümmm :.( benimde ilk kapluşum öldüğünde saatlerce ağlamıştım,çok zor oluyorr :(

Eminim onun tedavilerini sonlandırmasaydım vicdanım sızlardı,ama şuan ne kadar emek verdiğimi,ne kadar çabaladığım biliyorum,bu yüzden kendimden şüphe etmiyorum :) Ben daha önce de gazozu kaybetmiştim,yani ne şekilde öldüklerini biliyorum ama insan kabullenemiyor :(
Teşekkürler Merve hanım :(

Başınız sağolsun Melisa hanım çok üzüldüm :( Eğer öldüyse elinize aldığınızda vücudunun kaskatı kesildiğini hissedersiniz :( Tekrar bakın inceleyin :(

İnceledim hala katılaşmamış,biliyorum bu durumu Gazoz'un da öldüğünü anlayamamıştım. Yarına yastık gibi şişer öldüyse (ki ölmüştür) :(

Benim kapluşum prenses öldüğünde kaskatı kesilmişti acaba öyle mi dedim?:(

Başınız sağolsun :( kalanlara allah uzun ömürler versin...

Bence de kendini bu kadar üzme, eminim ki sen elinden gelen herşeyi yapmışsındır...

Teşekkür ederim hepinize :(

Geri