Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sanırım kaplumbağamın cinsel organı çıktı

serim

Yeni Üye
Merhabalar, 3 yaşında bir kırmızı yanaklı su kaplumbağam var erkek olduğunu biliyordum zaten kabuğunun şekli ve tırnaklarının uzunluğundan dolayı ama az önce kuyruğunda bir şişkinlik fark ettim kuyruğundan böyle siyahımsı renkte bir şey çıkarmıştı diğer konulara da baktım sanırım cinsel organı çıktı bilmiyorum çok panikledim böyle kuyruğu şiş duruyor bir şey yapmalı mıyım ona özel? çıkarıp içine de sokmuyor öylece bekletiyor içine sokunca kuyruğu şişiyor ilk defa böyle bir şey gördüm ne yapmalıyım?

Merhabalar, 3 yaşında bir kırmızı yanaklı su kaplumbağam var erkek olduğunu biliyordum zaten kabuğunun şekli ve tırnaklarının uzunluğundan dolayı ama az önce kuyruğunda bir şişkinlik fark ettim kuyruğundan böyle siyahımsı renkte bir şey çıkarmıştı diğer konulara da baktım sanırım cinsel organı çıktı bilmiyorum çok panikledim böyle kuyruğu şiş duruyor bir şey yapmalı mıyım ona özel? çıkarıp içine de sokmuyor öylece bekletiyor içine sokunca kuyruğu şişiyor ilk defa böyle bir şey gördüm ne yapmalıyım?
Fotoğraf atarmısınız

Fotoğraf atarmısınız
IMG_0905.jpeg

şimdi fotoğraf çekmek için baktım ama içine geri çekmiş kuyruğunun burasından çıkarmıştı ve normalden daha şiş duruyor ergenliğe mi girmiş?

Evet hayvanın cinsel organı. Gelişim süresini tamamladığı andan itibaren vücudundaki değişiklikleri algılama süreci başlar. İstem dışı bir süre cinsel organını çıkarır. Dışkılama öncesi de tetiklenebilir.

Birşey yapmanıza gerek yok yalnız başka bir hayvan varsa ısırma riski olabilir.

Geri