Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sanırım Victor Tosbik Öldü

TosbikViktor

Yeni Üye
Oğluma bu kış çok istediği için su kaplumbağası aldım. Çok mutlu oldu şu petshop satılan fanus da baktık hergün suyunu değiştir dediler arada aksasada değiştirdim ama uzun zamandır yemek yemeyi bıraktı mamasını yemiyordu. Kış uykusu modundan dediler ama suyunu değiştirince uyanıyo geziyodu. bu sabah suyunu yeniledim ama kımıldamadı bile güneş alabileceği yere koydum ve okula geldik ve oğluma öldü diyemedim hiç kımıldamıyor.
Evde su kamlumbağası nasıl bakabilirim nasıl bir bakım olmalı ki ölmemeli ?
ben yeni üye oldum ve nasıl iletişim kurup ne yapacağımı bilmiyorum...

Kaplumbağa fanusta yaşamaz petshopları dinlemeyin nasıl bakılacağını değil nasıl öldürüleceğini söylerler.

Bir yavru kaplumbağa için en az 30 litre akvaryum gerekli. Su ısıtıcı ve ısıtma lambası şart ekipman bu ikisinden biri bile eksik olmamalı.

Hayvanı kuru ve sıcak bir yerde 2 gün bekletin tepki yoksa göz çukurları içine göçmüşsse ölmüştür.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Foruma hoşgeldiniz.

Bu konuda bakım ile ilgili bilgi mevcut. Bunu inceleyip ona göre sistem kurun. En az 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 litre ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider. Sonrasında ömürlük akvaryuma geçeriz. Sistemde su ısıtıcı, kuru alan, ısıtma lambası ve filtre standart donanımlardır.

Geri