Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şapşik kafasıyla şipşiğin kafasına vurdu

Seyma.

Altın 5 Üye
Arkadaslar onlari izliyodum sapsık kafasıyla sıpsıgın kafasına vurdu hani oper gibi ama anlamadim yani ne olabilir ki ? .s

Hiyerarşik anlaşmalar olabilir. Yani baskınlık kurma durumu. Saldırı olmayan hareketler kendi aralarında barışçıl iletişimler anlamına gelir. Şu an için çok normal. Bendeki baskın erkek akvaryuma giren yeni kaplumbağalara bunu hep yapar.

Cvp: Şapşik kafasıyla şipşiğin kafasına vurdu

Sorun olacağını zannetmiyorum. İmkanınız oldukça kontrol etmeye devam edin.

Ehehe :D oyle oluyo ya bisey olucak diye korkuyorum bende

Hicbirsey olmuyo ben du gece uyumadim izledim :) birbirlerini ittirerek oynuyorlar bence bir zarar vermiyolar... tanısıyolar belki bilemeyiz birbirlerini tanıyor olabilirler :)

Ya sen kaplumbalarına hep göz ucuyla bak birbirlerine zarar vermiyolardir umarim.. eger zarar verilerse fanusu ortasina set cek :)

Hayırlı olsun :)

Güle güle kullan :)

Darısı benim baıma artık en kısa zaanda bende akvaryum alıcam :)

ek bilgi, yem yeme zamanı yaptıkları kavgayı normalde yaptıklarından ayrı tutun. ne kadar iyi anlaşırlarsa anlaşsınlar yem zamanı birbirlerine gözü kapalı saldırabilirler.

hayırlı olsun şeyma tüm ekipmanlarıyla faaliyete geçtiğinde "akvaryum ve paludaryum tanıtım albümünde" görmek isteriz.

cem' Alıntı:
ek bilgi, yem yeme zamanı yaptıkları kavgayı normalde yaptıklarından ayrı tutun. ne kadar iyi anlaşırlarsa anlaşsınlar yem zamanı birbirlerine gözü kapalı saldırabilirler.

hayırlı olsun şeyma tüm ekipmanlarıyla faaliyete geçtiğinde "akvaryum ve paludaryum tanıtım albümünde" görmek isteriz.

Yem yerken hic kavga etmiyolar cunku ikisininde agzina veriyorum yemi dahada birakmiyolar yem yerken bi sorunumuz yok. Akvaryum tamamlaninca resim aticam hayirlisiyla

tosbik57' Alıntı:
Darısı benim baıma artık en kısa zaanda bende akvaryum alıcam :)

Insallah :)

Geri