Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

satılık akvaryum [İSTANBUL-Silivri]

Cvp: Akvaryum+ Ekipmanlar+ Kaplumbağa [İSTANBUL-Silivri]

:)) Damardan girdi Cem abi :D Bakalım hayırlısı artık :)

RE: Akvaryum+ Ekipmanlar+ Kaplumbağa [İSTANBUL-Silivri]

Cem ne yapmissin valla yaa,icim tuhaf oldu =)

Cvp: Akvaryum+ Ekipmanlar+ Kaplumbağa [İSTANBUL-Silivri]

cem' Alıntı:
Şafak ana konuda hayvanların yaş boy veya değişecek herhangi birşey olursa buraya yaz ben ilk yoruma ekleyim.

Cem abi şuan kapluşlar ve ekipmanlar kız arkadaşıma verilicek. Bunun dışında sadece akvaryum var satılacak olan güncelleyebilirmyiz bunu .

Cvp: satılık akvaryum [İSTANBUL-Silivri]

ekipmanları satmaya başladınız mı yoksa hala önceliğiniz sahiplendirmemi

Kaplumbagalar ve ekipmanlar artik sahiplendirilmiyor/satilmiyor, sadece akvaryum satilik

Ekipman ve kaplumbağaların sahiplendirilmesinden vazgeçildi.. Akvaryum satılık şuanda..

Konu günceldir. Forumdaki arkadaşlara daha uygun fiyattan verilecektir..

Safak vazgecmelerinin mutlu sonla sonuclanmasina sevindim. E akvaryumu satiyorsun nerede yasayacaklar yengemizde akvaryum mu var :)

Evet onda var :) Yaklaşık 2 ay oldu onda duruyor keratalar :) Akvaryum satılmadı :)

şafak bey ben selimpaşada oturuyorum akvaryumu elden alma imkanım oldu için sizle irtibata geçmek istedim akvaryuma kaplumbağalar ve uv lambada dahil mi acaba

Muratcan malesef kaplumbağalar kız arkadaşımda ekipmanlarda öyle. Sadece akvaryum var facebook tan şafak küçük diye aratıp ordan iletişime geçebilirsiniz daha kısa sürede cevaplayabilirim :)

hımm ekipman olsa iyiydi ya yinede bilgilendirdiğiniz için sağolun

üst komşumunda bir kaplumbağası var ve ölüm fanusunda bakıyor onun için istemiştim aslında bunu o yavrucağı kurtarmak ve sizin 2 küçüğüde sahiplenmek için ama ekipman olmadan zor gibi yinede sağolun

Sonuçta akvaryumu alıpta diğer ekipmanları sağlayıp yine kurtarabilirsiniz. Ve bu akvaryumda 3 tane kaplumbağa da beslenmez açıkcası.

Foruma özel Fiyat :100 TL dir. Sadece Foruma özeldir..

Konu güncel arkadaşlar.

Geri