Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

satılık akvaryum (İZMİR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrebegen

Bronz 3 Üye
Su kaplumbağası yetiştirmek için kurduğum akvaryumumu ev değişikliğinden dolayı satıyorum. Bana maliyeti 1000 tlyi geçmiştir. Akvaryumu bu sitedeki arkadaşların tavsiyesi ile kurmuştum 
ilgili link 
mailto:/forum/Konu-akvaryum-kurulumu-yardim.html

Özellikleri:
[font='Exo 2', sans-serif]112*41*50h  230 L sağ ön köşede çok küçük bir çatlak var ama içerden ekstra güçlendirilmiştir. 2 senedir hiç bir akıntısı vs yok.)[/font]
[font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]41*30*20 kuru alanı,[/font]
[/font][/size]

[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]10mm trakya camdan kayıtlı, ön cam extra clear cam, buhar camı[/font][/font][/size]
[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]Tetratek 1200 dış filtre (alman yapımı olan) (Sadece taşıma kulpu kırık) çok sessiz çalışmaktadır sızdırma yapmamaktadır.[/font][/font][/size]
[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]ısıtıcı [size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]jbl protemp 200 W[/font][/font][/size][/font][/size][/font][/size]
[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]2 adet mangrow kok tas dekor (biri 25-30 cm diğeri 20 cm civarı)[/font]
[/font][/size]
[/font][/size]
[/font][/size]

[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]Uv lamba, ısıtıcı lamba (2 side mandallı)  ve uv ampul ve ısıtıcı ampul(ısıtıcı ampul 1-2 yedekli)[/font][/font][/size][/font][/size][/font][/size]
[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]dip süpürgesi, mıknatıslı cam temizleyicisi[/font][/font][/size][/font][/size][/font][/size]
[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]25 kg silis kum 0.7 mm[/font][/font][/size][/font][/size][/font][/size]

[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]Resimleri:[/font][/font][/size][/font][/size][/font][/size]
mailto:/Pp7ma9.jpg
[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]mailto:/gnPEY3.jpg
[/font]
[/font][/size][/font][/size][/font][/size]

[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]Sadece akvaryum ve ekipman satışıdır. ayrı satış yoktur. İçinde Kaplumbağa yoktur.[/font][/font][/size][/font][/size][/font][/size]

[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]İzmir de evden teslim alabilecek olana yarı fiyatından uyguna vereceğim. 400 tl düşünüyorum[/font][/font][/size][/font][/size][/font][/size]

[font=Exo 2, sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif][size=x-small][font='Exo 2', sans-serif]Tel: 0 507 363 9641[/font][/font][/size][/font][/size][/font][/size]

Kaplumbağa bakan bilgili ve ekipmanli bir arkadaşım istedi ona verdim

ben de yeni aldım almasaydım seninkini alabirdim fiyatı da gayet uygun hayırlı satışlar

Fiyatı uygun yaptım belki ciddi alıcıya biraz daha yardim da edebilirim. Akvaryum ağir boşunu 2 kişi zor taşıdık önerim 4 kişilik taşıma :)

Konu güncel dır. Fiyatta birşeyler ayarların. Evi bosaltiyorum . ilgilenen kaçırmasına bu fiyatta bir daha zor çıkar :)

Hocam sadece uvb lamba ( horoz la birlikte) ve diş filtre için ne kadar istersiniz? İzmirdeyim

Ayrı satış yoktur diye belirtmişsiniz şimdi gördüm kusuruma bakmayın

Ayrı satış yapmaya karar verdim.
Tetratek dış filtre 1200 luk 70 TL,
UV lamba 25 TL 4 aylık kullanıldı
Armatürleri 2 adet, adeti 10 TL
Zamanlayıcısı dijital 3 adet var ,adeti 5 TL
JBL protemp 200 w ısıtıcı 30 tl
Mangolari 10ar tlden veriyorum büyük boy 2 side,
Mıknatıslı cam temizleyici ve termometresi 10 TL sen,
Akvaryum u sadece kum ile birlikte 70 tlye veriyorum.

İzmir içi görerek alabilirsiniz.

Cvp: satılık akvaryum (İZMİR)

konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri