Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

satılık akvaryum+kaplumbağa+yemler ve ekipmanları

Cvp: satılık akvaryum+kaplumbağa+yemler ve ekipmanları

Çitos' Alıntı:
Merhaba ilan hala güncel mi? Ben Ankara'da okuyorum ancak şuan memleketteyim. İlanınızla ilgili olarak bir tane mi kaplumbağa var acaba? birde fotoğraf var mı acaba?
Merhaba;
Evet ilan hala güncel evet bir tane kaplumbağa var yanında
sera raffy p
gemma turtles
jbl gammarus
ve yanıda ısıtıcı ve filtre bulunmakta satma sebebi yeterince ilgilenemem ayrıyette benlediğim 3 adet kuş var hepsinin bakımı zor oluyo eğer bakmını iyi yaparım derseniz gönül rahatlı ile satarım fiyat olarak 50 tl uygun gördüm.
jlr91.jpg

jlr9u.jpg

jlrc5.jpg

jlrd0.jpg

jlrdf.jpg

jlr5c.jpg

jlr6r.jpg

jlr7n.jpg

jlr7z.jpg

jlr8f.jpg

jlrdr.jpg

jlrf2.jpg

Son derece uygun bir fiyat, bendeki üç canavar olmasa düşünmeden alırdım.

bu kaplumbağa kırmızı yanak değil sanırım cumberland . eğer satmadıysan izmir e gönderme şansın var mı ?

dbasol' Alıntı:
Son derece uygun bir fiyat, bendeki üç canavar olmasa düşünmeden alırdım.

evet hocam fiyatı uygun önemli olan iyi bir yere gtmesi tek isteğim o.

flora11' Alıntı:
bu kaplumbağa kırmızı yanak değil sanırım cumberland . eğer satmadıysan izmir e gönderme şansın var mı ?

Valla bilemiyecem yanaklarında kırmızılık var ama sen öyle diyorsan öyledir maalesef izmir e gönderme şansım yok canlı olduğu için sıkıntı çıkabilir..

ankaraya giden yakınım olursa çok isterim ama pek sanmıyorum orada hiç tanıdığım yok

Cvp: RE: satılık akvaryum+kaplumbağa+yemler ve ekipmanları

flora11' Alıntı:
ankaraya giden yakınım olursa çok isterim ama pek sanmıyorum orada hiç tanıdığım yok

Sağlık olsun...

Kaplumbağa res yani kırmızı yanak. Cumberland olanlarda hiç kırmızılık olmaz.

ben telefondan girdiğim için fark etmemiştim biraz önce gördüm kırmızılığı o önemli değil ama maalesef ankarada tanıdığım yok

Güncel....

Güncel fiyat 50 TL....

eğer istanbula gönderme durumunuz olsaydı ben gerçekten alabilirdim.gönül rahatlığıyla iyi bakılıcağından emin olabilirdiniz.

seref' Alıntı:
eğer istanbula gönderme durumunuz olsaydı ben gerçekten alabilirdim.gönül rahatlığıyla iyi bakılıcağından emin olabilirdiniz.
Keşke olsaydı hocam maalesef gönderebilme ihtimalim yok teşekkür ederim..

Arkadaşlar ilanı güncelliyorum sadece kaplumbağa,yemler,ve isteğe göre filtrede verilebilir öncedende dediğim gibi önemli olan kaplumbağamın iyi bakacak birinin alması şuan fiyat belirlemiyorum alacak arkadaş ile ayrıyetten konuşuruz kaplumbağamın fotoları aşağıda..
jlr9u.jpg

jlrc5.jpg

jlr5c.jpg

Benim iki küçük kaplumbağam var, anlaşırlar mı ki? Bir de bakımı bana zor olur mu bu üçüne? Ve akvaryum büyük mü? Sığarlar mı?

Arkadaşlar ısıtıcım kırıldı maalesef ama diğer ürünler satılıktır fiyattada bayağı indirdirm acil satmam gerekiyor...

Fİyatta indirim olmuştur ısıtıcım kırılıdı acil satmam gerekiyor..

Güncel..

Geri