Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

satılık akvaryum ve ekipmanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

remsemiles

Altın 2 Üye
Arkadaşlar bir gün bu şekilde bi başlık açacağım hiç aklıma gelmezdi hiç istemezdim çünkü hayallerim vardi. Benimle birlikte yaşlanacak belkide kızıma kalıcak onunlada bi ömür gecirecegini düsünüyordumama sartlar beni bunu yapmaya mecbur bıraktı malesef.

1 adet 100x40x40 ebatlarında akvaryum.
Akvaryum üzeri asma kat şeklinde plexi kuru alan
Eheim 2217 dış filtre
Tetra 200 watt ısıtıcı
20 kg silis kum.
Alt mdf sehpa
Çeşitli yemler
19 cm kabuk boyunda dişi kaplumbağa

Hepsi beraber 600 TL. Akvaryum resimleri diger konularımda var. İstanbul içi elden teslim edebilirim.

Cvp: satılık akvaryum ve ekipmanları

600 liramı :eek: Bence kaplumbayı bedavaya ver iyi bakabilecek birine gerisini satarsın sonra. Önemli olan kaplumbanın hayatı gerisi boş ^^

Hepsini beraber veriyorum arkadasim. Kaplumbağanın hayatını en az senin kadar düşünürüm o konuda meraketmene gerek yok

venom' Alıntı:
600 liramı :eek: Bence kaplumbayı bedavaya ver iyi bakabilecek birine gerisini satarsın sonra. Önemli olan kaplumbanın hayatı gerisi boş ^^

600 lira bence gayet makul dis filtreyi falan dusunursek sehpasi ,akvaryum, pleksi kuru alan ... Kaplumbaga alacak olanlar kacirmasin

Venom benim ne düşündügümü bilemezsin. yrıca benim kaplumbaga ve akvaryuma yaptıgım masrafı tahmin edemezsin. Bana parayı düşünüyosun diyemezsin. Bu noyda bi kaplumbagaya nakman için bu kadar bi akvaryumun olmalı ve bu boylarda kaplumbagan olmalı. Seni temin ederimki baska bi kaplumbaganın yanına benimkini koyarsan parcalar. P yuzden bilmeden konusma bence

Selim' in hayvanı için ne kadar uğraştığını bildiğim için net olarak bir çok kişiden daha iyi hayvan (su kaplumbağası) baktığını söyleyebilirim. Ben tam tersi hayvanı vereceğim dese bu tarz bir tepki verirdim. Selim önce ekipmanlarıda satacak bir yer aradığına göre bu süre zarfında hayvana bakacak olması onun iyiliğini düşündüğünü belirtmek için zaten yeterde artar. Yoksa kaplumbağadan kurtulup ekipmanları bir sürü yerde daha iyi fiyata da pazarlayabilir. Amaç hayvanın iyi olan şartlarının bozulmaması. Yani bu taraftan bakarsak hayvanın iyiliği için tüm ekipmanlarla gitmesi daha iyi. Sonuçta bu kadar ekipman içinde tabiki bir talebi olacak. İmkanım yoktu ekipman alamadım, bakamadım alın size hayvan demekten çok daha iyi bir yöntem. Hayvan en doğru şartlarda bakılmalı ve yapılamıyorsa bu şartları bozulmadan elden çıkarılmalı. Umarım anlaşacağın iyi bakacak birini bulursun.

Ancak Selim bu kararına çok üzüldüm. Gerçekten uygun sistemi olan sayılı kişilerden birisin.

Emre benim ne kadar ugrastigim sen biliyosun. Ama kızımın alerjisi cıktı ve onun saglıgını düsünmem gerek. O yuzden yeri oşan kisi ekipmanlar ve kaplumbaga ile birlikte alacak ve rahatını bozmadan aynı sekilde bakıcak. Cunku baska bi kaplumbaga ile zaten yasayamaz. Saldırgan oldugunu sen biliyosun

Ne kadar uğraştığını bilmezmiyim Selim. O akvaryumun kuru alanını yaparken özellikle iyi bir emek harcadın.

Bu alerji durumuna üzüldüm, geçmiş olsun. Gerçi aynı odada olmazsa sorun çıkmıyor. Ama söz geçiremem çocuk yanına gider diye riski komple ortadan kaldırmak istiyorsan kararda haklısın.

Diyelim birisi "Benim küçük kaplumbağam öldü bu sefer büyük kaplumbağa almak istiyorum akvaryumum ve ekipmalarımın hepsi tam. Sen bakamayacaksan bana verirmisin" dedi. O zaman da vermezmisin ? Çünkü benim okuldan bi arkadaş varda öyle büyük kaplumbağa almak istiyor Ona göre söyliyim kendisine :133: Yoksa illa 600 papel mi isityosun başka türlü olmazmı diyosun yani? :ff:

Arkadaşım bütün wkipmanlarını akvaryumunu görürüm öyle veririm. Benim kurdugum sistemden daha küçük bir sistemse vermem kaplumbagayı. Alıştıgı ortamın degismesini istemiyorum. Senmi anlamıyosun benmi anlatamıyorum

Tamam ben sorayım yarın boyutlarını yazarım buraya En az kaç olmalı boyutları ?

kızınızı düşünmeniz çok hoş. benim de parfüme alarjm var ve yanımda (bile bile) parfüm sıkan insanlar var. eminim kaplumbağanıza da cok ıyı bakmıssınızdır. :)

selim işin açıkçası ben de üzüldüm. emre gerekeni söylemiş tekrar aynı şeyleri yazıp kalabalık etmeyim. ama diğer taraftan düşününce çocuğunun sağlığı her şeyden önemli çok geçmiş olsun.

kaplumbağanı düşünerek çok ucuz fiyat çekmişsin. normalde en az iki katı ederdi. bir iki hafta önce yeriyle almak isteyen bir arkadaş vardı. ona denk gelseydin iyiydi.

Ben de cok uzuldum. Akvaryum harika orasi belli zaten, ancak 600 lira pek kolay karşılanacak bir rakam degil.

Bu arada kızınızın alerjisi tam olarak neye yonelik?

Arkadaşlar konu artık güncel değil hepinize teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri