Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Satılık ceşitli sürüngenler

buka11

Yeni Üye
Adınız Soyadınız: Mehmet Erdogan
Kaplumbağanızın Yaşı:
Kaplumbağanızın Boyu:
Kaplumbağanızın Cinsiyeti:
Kaç tane kaplumbağa:
Oturduğunuz il-ilçe: Istanbul. Yenıbosna
Neden vermek istiyorsunuz:
Ücret:
Resim:
/Kaplumbağa dışında almak-satmak istediğiniz:
Kıymetli arkadaslar. Daha farklı surungenler beslemek isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim.
Temin edebilecegim surungenler: cesitli yılanlar ( Boa, Piton, Milk, Corn, King gibi), Leopard geckolar, Sakallı ejderler, Bukalemunlar. Simdilik malesef kaplumbaga temin edemiyorum.

Cvp: Satılık ceşitli sürüngenler

kaplumbağalar sanırım bahar mevsimi gibi geliyor sizlere.. Uygun düzgün şekilde kargo imkanı olursa kaplumbağa arayan arkadaşımız çok fazla..

Merhaba kardeşim sarı yanaklı su kaplumbağası temin edebilirsen alabilirim

Merhabalar. Soz veremem ama bulabilirsem haber veririm.

Missisippi map turtle bulabilme imkaniniz olursa lutfen haber verin son bir yildir aramadigim yer kalmadi...

Bir internet siteniz yada bir sitede mağazanız var mı görebilmemiz için ?

Hiç bir tur icin soz veremiyorum malesef. Soz vermek buyuk bir sorumluluk. Bulursam haber veririm.

Malesef bi yerim yok. Ek is olarak yapıyorum. Burdan veya [email protected] dan bana ulasabilirsiniz.

Ağustos' Alıntı:
kaplumbağalar sanırım bahar mevsimi gibi geliyor sizlere.. Uygun düzgün şekilde kargo imkanı olursa kaplumbağa arayan arkadaşımız çok fazla..

kaplumbağa arayanlar sitenin neresinde acaba bulamadm ?

berrak verdiğin linklerde başına https:// eklemeyi unutma yoksa link tıklanmıyor.

cem' Alıntı:
berrak verdiğin linklerde başına https:// eklemeyi unutma yoksa link tıklanmıyor.

Merhaba,

Simdilik asagidaki turleri temin edebiliyorum.

Agryonemis horsefieldi 10cm ............................................300tl

MACROCLEMYS TEMMINCKI (alıgator snaping turtle)........................500tl

Macrochelodina siebenrocki .................................................. ..350tl

Canlilar Istanbuldadir. Elden teslim tercihimdir. Isteyen arkadaslara parayi onceden yatirmalari halinde her ile kargo ile gonderim yapilir.
buka11, Sitemize Feb 2014 tarihinde katılmıştır.

Geri