Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Satılık Large NMC Pet Turtle Bank

sn.sevindik

Gümüş 4 Üye

sn.sevindik' Alıntı:
qtss6.png

Juenpetmarket'ten aldığım ürünü 1 ay kullandım. Orjinal kutusunda temiz bir şekilde hala muhafaza ediyorum.

En büyük boydur. Ölçüleri 28 x 16 x 4 cm 'dir. Güçlü mıknatıslı yüzen ada.
Poliüretan malzemedir. Doğal kaya görünümlü rahat çıkılabilen rampa şeklindedir.
Akvaryumun köşesine yerleştirilerek dıştan iki mıknatısla sabitlenerek kullanılır.
Yüksekliği mıknatıs sayesinde ayarlanabilmektedir.

Ürünün piyasa fiyatı 54 liradır. Kargo ücreti benden 30 liraya elinizde olacaktır.

İlgili arkadaşlara duyrulur.

Cvp: Satılık Large NMC Pet Turtle Bank

Ben ikinci el medium turtle bank arıyodum aslında . Akvaryum ölçülerim 70 * 45 * 34 uyar mı ?

uyar mertcan yalnız iç yanlardan çiftli vantuzla sıkıştır. hayvan çıkarken yerinden oynatıp mıknatısların düşmesine neden oluyor ben bu şekilde sabitledim sorun çözüldü. bir de mıknatıslar 6 mm cam kalınlığına kadar tutuyor. daha üstünde tutmuyor. alacağın vantuzlar bunlar:
mailto:/urun_detay.aspx?urn=16159&ad=resun-vantuzlu-cam-bolme-tutturma-aparati
mailto:/urun_detay.aspx?urn=15014&ad=europet-bernina-vantuzlu-tutturma-aparati-19-21-mm

Mail adresiniz veya facebook adresiniz varsa oradan konuşalım . Kuru alanı almak istiyorum . Burayı meşgul etmeyelim

Almayı düşünüyorum. Kutudaki görüntü ile, ortadaki ürünün görüntüsü aynı gelmedi benim gözüme. Sizin orjinal parçanın da fotoğrafını çekip atar mısınız?

Tabii ki. Ürün ortada ki resim gibi. Yine de ben fotoğrafını çektim. Buyrun Ali bey.

r7g8b.jpg

Öncelikle telefondan giriyorum. İmla ve noktalama konusunda kusura bakmayin.

Akbank,yapi kredi,ziraat ve iş bankasi hesaplarim var. İstediğiniz bankanin iban ya da hesap numarasini verebilirim.ödemeyi hesabimda gördüğüm an ürünü kargoya vereceğim. Yurtiçi kargo ile calismaktayim.

Şu konuda bilgilendireyim. Bugun Tekirdağa gececegim ve 11nde İstanbula doneceğim. İsteğiniz uzerine urunu yanima alip Tekirdağ dan gonderebilirim.

Bugun gondersem dahi önumuz bayram olduğu icin urun elinize ne zaman geçer onu da bilmemekteyim acikcasi. Bayram dolayisiyla kargonun calismiyor olmasi cok yuksek bir ihtimal. Bunu da belirtmekte fayda var.

Tamam Umut, bana herhangi bir bankanın IBAN numarasını gönder ben birazdan ödemeyi yapacağım. Bu arada 25 tl yapsak şunu nasıl olur?

Kargo ucretini ben karsilayacagim zaten Ali bey. Ki oldukca dusuk bir fiyat. Bu fiyattan satmak uygundur benim için. IBAN'i ozel e-mail ile yollayayım. Mail adresiniz ?

Tabii ki de. Kuru alan ile miknatisin arasinda cam kaliyor. Mail atacağım. Acik adresinizle dönus yaparsaniz sevinirim..

Hayırlı olsun. Ali yeni ürünü akvaryumuna koyunca resimleri eklersin.

Mango'yu dibe çökertebilirsem güzel bir görüntü olur turtle bank ile birlikte hem video hem fotoğraf çekerim :)

Bu arada mango kökü suyu biraz sarartıyor zararı varmı

Geri