Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Satılık Penn Plax Kuru Alan

dbasol

Gümüş 3 Üye
Arkadaşlar, mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=12140 adresinde görebileceğiniz bir ay kullanılmış Penn Plax'ı 25 lira karşılığında satıyorum. İlgilenen arkadaşlar başlığa iletişim bilgilerini yazabilir. İstanbul içi elden teslim veya kargo ücreti karşılığında kargoyla yollayabilirim.

Cvp: Satılık Penn Plax Kuru Alan

20 tl + kargo senden nasıl ^^

bide 50 -20 -20 akvaryuma uyarmı uyarsa alabilirim

Arkadaşlar ne yazık ki pazarlık payı mümkün değil. Zaten toplam ancak bir ay kullanıldı.

İhtiyacı olana avantajlı bir ürün bence fiyatıda düşürmüşsünüz İstanbul'da yaayanlar için ideal.

istanbul dışı alanlar için netten alışverişe göre kargo bedavaya gelmiş gibi oluyor. hayırlı satışlar.

dbasol' Alıntı:
Arkadaşlar, mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=12140 adresinde görebileceğiniz bir ay kullanılmış Penn Plax'ı 25 lira karşılığında satıyorum. İlgilenen arkadaşlar başlığa iletişim bilgilerini yazabilir. İstanbul içi elden teslim veya kargo ücreti karşılığında kargoyla yollayabilirim.

istanbulun neresinde oturuyorsun?

Mecidiyekoy ancak her gun Beykoz'a gidiyorum is sebebiyle.

eğer kadıköyde buluşabilme imkanın varsa ben platforma talibim valla

Geri