Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

scuba 100w ısıtıcı

sedatsahin

Altın 1 Üye
arkadaşlar internet üzerinden alamadığım için yakınlarımdaki petshopları dolaştım scuba 100 w ısıtıcı aldım 55 liraya sizce nasıl?

Cvp: scuba 100w ısıtıcı

mailto:/urun_detay.aspx?kat=243&urn=4573

Bence çok pahalı. En iyi ısıtıcı bu güçte aynı fiyat. Yukarıdaki firmanın mağazası da var. Tabi İstanbul' da.

eheim vardı da çok büyüktü yani benim akvaryumum için

Bahsetmek istediğim en kalitelisi bu fiyat. Kaliteli başka markalarda var. Almış bulunmuşsunuz tabi.

kazık yemişşiın izmirde 20 lira 120 wlt

Petshop kazığına maruz kalmışsınız. Petshoplarda eheimler vs nerdeyse 100 tl ye satılıyor sizede adı bilinmeyen birşeyi 50 tl den vermisler

Arkadaşlar kazık yemişsin diyorsunuzda ürününün 2 yıl garantisi ve dijital göstergesi var almışkende kaliteli almak istedim kutusunun üzerinde dünya genelinde +1 milyon satmış yazıyor bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış

İade etme hakkin var fisin varsa, verip otuz,juen gibi sitelerden daha kaliteli bulabilirsiniz benzer fiyatta.

Yukarda yazdım görmediniz galiba internet üzerinden alamam

Yani Eheim olsaydı daha iyi olrdu tabi. Kaçak durumunda elektriği kesiyor. Bu arada bir kaç yerde bu ısıtıcının fiyatlarına baktım. Bundan 5-7 tl daha düşük.

Bende petshopa eheim için gittim 3 4 yer dolaştım hiçbir yerde yoktu bende bunu aldım

İnternetten alinsa dahi iade hakkiniz mevcut. Eheim ve sera disindakilerin hemen hepsi ayni geliyor gerci bana. Cin mallari haric tabi.

Uyarılarınızı dikkate alarak bidaki sefere eheim alıcam

sedatsahin' Alıntı:
arkadaşlar internet üzerinden alamadığım için yakınlarımdaki petshopları dolaştım scuba 100 w ısıtıcı aldım 55 liraya sizce nasıl?

sedat, piyasaya göre uygun hatta ucuza almışsın ki internetten bile alsan kargosu dahil bu fiyatın üzerinde gelirdi. bu sicce firmasının.(italyan malı) italyanlar bu konuda almanlar kadar iyidir. ha bir jbl veya eheim gibi mi o konuda teknik detaylarını bilmem ama su içine batma olayı güzel. hayırlı olsun.

kutusunda teknik detaylar var mı ?

Cem bu konuda bilgilendirdigin için teşekkür ederim kutusunda detaylar var

detayları açıklarsan burada bize de bilgi olur. eğer ingilizce ise ve bilmiyorsan o şekilde yaz tercümesini yaparız.

Tercümede sorun yaşamamda şu an dışarıdayım gelince yazarım

Geri