Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şeker öldü

hadi yaaa ):
başın sağsolsun da bi hastalığı falan yoktu sanırım ?
 
Durumu bayağ kötüydü zaten aldığınızda. Başınız sağolsun. Hasta bile olsa alıp kurtarayım diye almamak gerek petshoplardakilerin kurtulma şansı bile neredeyse hiç olmuyor. Alsanız bile onun yerine yine başka kaplumbağalar gelecek, değişen bir şey olmayacak yani. Bu nedenle en iyisi hiç almamak. Bayağ uğraşmıştınız kurtulması için elinizden geleni yaptınız en azından.
 
Onu orada bırakamazdım ki.Vicdanım el vermezdi.Hasta olduğunu görmezlikten gelemedim.Vicdanım bütün gece rahatsız etti ve gidip aldım.En azından şimdi içim rahat.Çünkü elimden geleni yaptığımı biliyorum.
Teşekkürler arkadaşlar.
 
Anlıyorum ama aynı yere yarın gitseniz aynı şekilde hasta olan, kötü şartlarda bakılmaya devam edilen kaplumbağaların olduğunu yine göreceksiniz. Şeker sizin sayenizde belki biraz daha fazla yaşadı ve kurtulmayı denemiş oldu tabi ancak petshoplardaki diğerleri şekerin yerini çoktan alıp kötü şartlarda yaşamaya çalışmaya başladı bile yeniden. Kaplumbağa ticareti de azalmadıkça bu manzaralar bitmeyecektir. Onun için elinizden geleni yapmanız gerçekten güzel bir davranış, keşke çabalarınız olumlu sonuç verseydi ama en azından onu kurtarmak için yapılabilecek herşeyi yaptınız bu yüzden içinizin rahat olmasına sevindim.
 
Basin sagolsun gizem simdi ne yapmayi dusunuyorsun seker 2 almayi dusunuyormusun sagliklisindan
 
Gizem Hanım başınız sağolsun. :( Çok üzüldüm. Ben hep iyileşebileceğini düşününmüştüm. Siz elinizden geleni yaptınız.
 
Maalesef başın sağolsun demekten başka birşey gelmez elimizden :(
 
MissSevda' Alıntı:
Basin sagolsun gizem simdi ne yapmayi dusunuyorsun seker 2 almayi dusunuyormusun sagliklisindan

akvaryumu kocaman yapınca evet yeni bitane gelecek ama petshoptan değil konya dan buldum.istedğim zaman verecek.hayırlı olsun v.i.p üyeliğin.
 
Cvp: Şeker öldü

Teşekkür ederim arkadaşlar...Onunla çok az bir zaman geçirdim ama çok tatlıydı.
 
Geri
Üst