Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

şelale filtre

darknight

Bronz 2 Üye
arkadaşlar benim filtrem bozuldu zaten zar zor götürüyordu o yüzden dış filtre almaya karar verdim dolphin h-100 hanging filter 250 lt bana uygun geldi yalnız iç malzemeleri fiyata dahil değildir diyor ayrıca iç malzemesi almam gerekiyor da ne alıcam?

Cvp: dış filtre

akvaryumunuz kac litre kac kaplumbağanız var yaşları kaç ?

Yalnız dediğiniz model şelale filtre, dış filtre değil.

akvaryum 60 lt iki kaplumbağam var.önceden iç filtrem vardı pek memnun kalmadım o yüzden dış filtre düşünüyorum şelale filtre olduğunu bilmiyordum teşekkürler.

RE: dış filtre

Zaten en düşük dış filtre 70-80 TL. Ama bu askı filtre de işinizi görür. 60 LT ise bi üst modelini alırsanız çok rahat ediceğinizi düşünüyorum. Ama bu da yeterli.

su an alacağınız en oüşük debili filtre bile sizi çok rahat ettirir ama şelale filtrede kullanılabilir ben kullanmadım fakat forumda kullanan arkadaşlar vardır ic filitreyede zeolit ve seramik yeterlidir 20 tl maş tutar sizi 12 ay idare eder bu malzemeler

60 litre akvaryuma en az saatte 400 litre debili bir filtre tavsiye ederim.

Geri