easyinthehood
Bronz 4 Üye
Merhaba. Kaplumbağamın yemi ve gamarrusu azalıyor. Tahminen 2-4 aya biter. Yem ve gammarus olarak Sera Raffy'den almayı planlıyorum ve bu marka hakkında bazı sorularım var.
1- Sera Raffy P'nin içinden mineral yemlerde çıkıyor mu?
2- Kaplumbağamın programında ona her pazartesi 3 damla vitamin veriyorum. Eğer Sera Raffy P yeminin içinden mineral çıkarsa o mineral içinde bir program hazırlayıp vermeli miyim? (Örneğin her pazartesi 3 damla vitamin, 1 adet mineral gibi.)
3- Vitamin ve mineral takviyesini aynı anda yapmak fazla gelir mi?
4- Sera Raffy P yemleri büyük mü? Eğer çok büyükse beslenme programındaki yem miktarını azaltmalı mıyım? Örneğin şu an verdiğim yemden 3 tane, yanında da 2 tane gammarus veriyorum. Eğer Raffy P şu an kullandığım yemden büyük ise bu oranı azaltıp 2 yem 2 gamarrus yapmalı mıyım?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.
1- Sera Raffy P'nin içinden mineral yemlerde çıkıyor mu?
2- Kaplumbağamın programında ona her pazartesi 3 damla vitamin veriyorum. Eğer Sera Raffy P yeminin içinden mineral çıkarsa o mineral içinde bir program hazırlayıp vermeli miyim? (Örneğin her pazartesi 3 damla vitamin, 1 adet mineral gibi.)
3- Vitamin ve mineral takviyesini aynı anda yapmak fazla gelir mi?
4- Sera Raffy P yemleri büyük mü? Eğer çok büyükse beslenme programındaki yem miktarını azaltmalı mıyım? Örneğin şu an verdiğim yemden 3 tane, yanında da 2 tane gammarus veriyorum. Eğer Raffy P şu an kullandığım yemden büyük ise bu oranı azaltıp 2 yem 2 gamarrus yapmalı mıyım?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.
Son düzenleme: