Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sıkıldım Bu Pislikten.

Cvp: Sıkıldım Bu Pislikten.

Kaplumbaganın dişleri olmadıgı için yemi suda yumusatmadan yemesi onun için bi hayli sıkıntı dogurur bu sebeple suda yiyorlar

Filtrenin su çıkışı yerinde bir boru kullanıyorsanız ( özellikle yağmurlama aparatı) bunu suyun yüzeyine koyun. Büyük oranda faydasını görüceksiniz.

Eray05' Alıntı:
Kaplumbaganın dişleri olmadıgı için yemi suda yumusatmadan yemesi onun için bi hayli sıkıntı dogurur bu sebeple suda yiyorlar
Yanlışın var kaplumbağaların dişleri vardır ancak tükürük bezi yoktur yani çiğnese bile yutamaz oyüzden karada yem bulursa bir sıvı bulana kadar ağzında gezdirir.

Eray05' Alıntı:

Aslında kaplumbağaların tükürük bezleri yok o nedenden dolayı suda yiye biliyorlar birde kapluşların dişleri yok ama 10 cmden sonra ısırıkları çok güçleniyor 15 cm olduğunda bir insanın parmağında hasar bıraka bilir bile :D

Geri