Söylenilen yemi bu bitikten sonra almam bir sorun oluştururmu biraz sizi bunalttım biliyorum fakat küçük do
Elinizdeki kullandığınız hepsini atın o damlalarida atın
Yemleri sabah stick yem akşamda gammarus olur sabah bu stick yemden 3-4 tane akşamda gammarusta da 6 gibi olur yemlerde dikkat edin açık olamyacak açık yem parazit içerir
Su 4 günde bir degistirin musluk suyunu kaynatıp en az 6 saat ağzı açık şekilde bekletin klordan arinsin ama musluk suyunda yine bakteriler falan kalıyor ariticidan olabilir su düzenleyici alabilirsiniz
Sofra tuzu işlemi üst kabuğa yapılır ama cem abi derse alt kabuğa yapın diye yaparsınız 1 kere yapıp parlak olmayacak şekilde çekip atın bakalim bu işlemi yaparken orta yada yumuşak diş fırçası olacak ve oda kaplumbagaya kullanilacak sadece
Suda süs falan olmayacak bunlar mikrop enfeksiyon toplar zarar verir sadece tabana sarı silis 0.5 kum koyulur oda rastgele olmaz kimisi toz şekilde gibi oluyor taşlı gibi oluyor en iyisi vitasend pro 78
Kuru alana 53w seffaf holojen ısıtma lambası kullanılıyor elektrikcilerde var 20tl gibi fiyatı olur elektrikci olmazsa züccaciye gibi yerlerde olabilir marketde falan girdiğiniz yerlere bakın ama bulursanız birkaç tane alın hemen patlayabiliyor ve çokta bulunmuyor bulamazsanız internette var
Lambayı rastgele bir duya masa lambasına takılmaz çünkü ısıtma lambası güçlü olduğu için sıradan duylari yakar buda yangına kadar götürür
Lamba gün içinde 12 saat açık kalır sabah 7-8 açarsınız akşam en geç 9da kapatın uykusu gelir uyur
Elinizdeki yem bitince bidaha almayın farklı yemler kullanılır boyu uzar
Suan bu akvaryum yetersiz küçük değişmesi gerek en az şuan 50 litre olması gerek bu 25 litre gibi bişey hepmi bunda kaldı
Her zaman buraya sorun
damlayı tatilden dönünce atacağım(1-2 gün) ben sorduğumda hep sabah akşam ikişer dediler sadece gammarus için kaç vereyim kl