Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sıvı tarım ilaçları

Cvp: Sıvı tarım ilaçları

o ilaçlar her türlü canlıya zararlı ve ölümcüldür.

Koku gidene kadar uzak durmalı. Sularına kesinlikle temas etmemeli.

Mümkünse bulundukları odada sıkılmamalı. Ben aynı odada deodorant hatta parfüm daki sıkmıyorum.

malesef her yere sıkmak zorundayız biz de evden gidicez onları da götürcem tabi ama biz 1 gün sonra döncekmişiz ama kapluşlar dönemez sanırım babam 1 günde gider kokusu dedi ama bilmiyorum

baban önden gidip pencereleri açıp havalandırırsa koku çabuk geçer bu arada bulunduğu ortamdaki eşyaların üstünü örtü veya naylonla kapatmak iyi olur. iş bitince alırsınız ve sizede zararı olmaz. öbür türlü eşyalardan uçuşan ilaç kalıntıları toz zerresi olarak akvaryumada düşebilir, sizin ciğerlerinize de kaçabilir.

gene de bu ihtimallere karşı gittiğiniz akşam maşrapa ile su üstünden bir miktar su alabilirsin. ve ertesi gün.

yani kapluşlarda dönebilir 1 gün sonra ben küçük fanusa koyup götürücem kapluşları akvaryumu da boşaltıp streçle sarsam sorun olur mu

akvaryumu boşaltıp sarmak onu korur. Gelince tekrar durulayıp kullanabilirsin bence.

Bence yeter ama ev iyice havalandırılmalı.

Geri