Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sizce kurayımmı ?

Çitlembik0216

As 5 Üye
Merhaba arkadaşlae bugün akvaryum geliyor 3 eksik var silis kum,uvb,kaplumbağa adası...1 haftaya kadar bunları alıcağım akvaryumun yanında ekstra olarak 1 bitki 1 kaya ve turunu bilmedigim kum gelicek.. 

Sizce akvaryumu kursammı kuru alan ısıtıcı lambayi kayanin ustune yansitirim exo terra kuru alan gelene kadar en azindan kaptan iyidir diye düşünüyorum ne dersiniz ?

Birde akvaryuma tatlı sumu yoksa çeşme suyumu koyayim ? 60 litrelik akvaryum 50 litresini doldurucak olsam 3 damacana su eder  :ff: :breh: :eek:

Cvp: Sizce kurayımmı ?

Son olarak ^^ Vitamini yemine damlatmayı düşünüyorum ne kadar sürede bir damlatıyım hergün mü ? 2 günde bir mi ?

Cesme suyu koy suyuda 2 gun dinlendir bence

Anladım kirecin sicaktan yukari cikip hayvana zarar vermesinden korkuyorum cesme suyundada

pH oranı 7'ye yakın su bulursan damacana kullan su hayvanın içimi açısından hafif olur. Kabukta kireçlenme olmaz. pH oranı yüksek yani bazik ise çabuk koku yapacaktır.

Hayvanı akvaryuma al ama taşı bir kaynat. Kumun ne olduğu belli değilse koyma. Taşı dikkatli koy taban camını çatlatma.

Mineral yem varsa vitamin damlaya gerek yok. Yoksa haftada iki gün bir damla ver.

Geri