Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

soft ampul

flora11

SKF Delisi
Uvb lambamin yanina takmak icin soft ampul ariyorum ama bulamadim normal ampul kullansam olur mu ?

Cvp: soft ampul

ısıtma lambası arıyorsunuz sanırım normal ampulü tavsiye etmek kaplumbağaları rahatsız edebilir şuanda ısıtma olarak bunu kullanıyorum http://www.sanalpazar.com/Jbl-Reptilspot-Neodym-60-Watt__isp6672849

İpek uvb ampulde uva içeriğide varsa soft ampul alabilirsin bence. Ama bulabilirsen tabi uva öncelikli. Benim geçen gün patlayan ısıtma ampulün yetine acil soft aldım. Tabi soft ampul daha çok yandığı için uva içeriklinin yerini tutamaz. Neticede içeriğinde uva olsada uvb lambaları daha az yakıyoruz.

Namiba uvb lambayi kullaniyorum icinde uva da var onun icin birdaha uva almak istemedim acikcasi ne zamandir soft ampul ariyorum onu da bulamadim onun icin soruyorum normal ampul kullansam olur mu diye bir zarari olur mu ?

samet52' Alıntı:
ısıtma lambası arıyorsunuz sanırım normal ampulü tavsiye etmek kaplumbağaları rahatsız edebilir şuanda ısıtma olarak bunu kullanıyorum http://www.sanalpazar.com/Jbl-Reptilspot-Neodym-60-Watt__isp6672849
tesekkur ederim ama uvb lambamin icinde uva da oldugu icin bunlardan almak istemedim normal soft ampul almak istiyordum onu da bulamadim

ipek sen ankarada oturuyordun diye hatırlıyorum. cepa bauhaus'ta ecolite marka 52 W halosoft derdine çare olur.

Çok yaşa Cem. Dışarıda marka aklıma gelmemişti. Hemde soft. Geçen akşam İstanbul bauhaustan ben bunu aldım. 60 w etkisi varmış. Baktım kuru alanıda iyi ısıtıyor. Pet shoplarda ısıtma lambası bulamaz oldum.

İpek İzmir' dede bauhaus vardır. Oradan alabilirsin.

Bauhaus var da 8 gun sonra sbsye girecegim evden cikamiyorum o zamana kadar idare ederler mi

8 günde az değil İpek. Evden o tarafa giden varsa direk ecolite 52 W halosoft diyip aldırabilirsin.

Bizim evden baya uzak oldugu icin bu siralar giden olacagini pek sanmiyorum o zamana kadar normal ampul kullansam ?

Oda olur. hiç yoktan iyidir. Kuru alan soğuk kalmasında.
Benimki bir gündüz geçirdi, akşam koşa koşa ampul almaya gittim.

bu ampulün yüksek wattlıları da düşmüş. ben lambanın kapasitesine güvenemedim. ısısı da dengeli. aldım 4 tane stok yaptım. patlasa için yanmaz fiyatı 4.75 tl idi.

Geri