anıl bey
Bronz 5 Üye
Yaz geldi ve artık 2 kaplüşümün hayata atılmasını istiyorum sürekli canlı olmayan karides ve kuru kuru yemleri yemelerinden sıkıldım bi kaç yerde araştırdım yaz zamanı balık ve solucan verilebilicegini okudum sizce vermelimiyim solucan verirsem canlı mı veriyim yoksa öldürmelimiyim zararı varmıdır hastalık yada parazit yapar mı balık verirsemde ne şekil yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
Not olarakta.... canlı olarak başka hayvanların kaplumbağlara verilmesine karşıyım fakat sonuç olarak dinazorlardan beri var olan bir hayvanın avlanmayı bilmemesi ve kuru kuruya bir hayat geçirmesi bence saçma böye davranışlarla kendindeki potansiyeli öğrenmeli herkezin kendi düşüncesi tekrar teşşekürler
Not olarakta.... canlı olarak başka hayvanların kaplumbağlara verilmesine karşıyım fakat sonuç olarak dinazorlardan beri var olan bir hayvanın avlanmayı bilmemesi ve kuru kuruya bir hayat geçirmesi bence saçma böye davranışlarla kendindeki potansiyeli öğrenmeli herkezin kendi düşüncesi tekrar teşşekürler