Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sonunda iyileşti!

Cvp: Sonunda iyileşti!

teşekkürler deep fix vitamin vardı ama kaliteli bir vitamin değilmiş sen sanasol şurup kullanmışsın galiba ben de onu kullanayım dediğin gibi yaparım , inş kısa sürede iyileşir

nöbetçi eczane de sadece genta 80 mg vardı kullanılırmı 2 tane aldım kullanmayabilir diye mesele 0.5 cc yerine 0.25 cc mi kullanmalıyım

O kadar detaylı bilmiyorum. Veterinjer değilim sonuçta. İlaç fırmasından getirtebilirler 40 mg. Dediğim gibi veteriner değilim. Ben bildiklerimi söyledim

teşekkürler sanırım 0.25 cc koymam gerekiyor bir konu açayım olmadı pazartesine kadar beklerim ama geciktikçe zararı oluyor

3 litre koyuyorduk değilmi suyu 0.25 cc genta kullanacağım pazartesi de gentamisin 40 mm alıp 0.50 cc devam edeceğim

Geri