Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sonunda yeni telefonum.

MissSevda

SKF Delisi
Katılım
27 Mar 2009
Mesajlar
887
Arkadaslar,

Bayadir Samsung innov8 alicam diye dolaniyordum, dün vodafone dükkanina gittim faturami uzattirmak için. Neyse adam isleri falan halletti sonra 200 euroda telefona vericeksin diyince sok olduum çünkü nette bir ara bedavaydi. Tabi ki moralim bozuldu, birilerini dövmek istedim gece 2e kadar nereden bedava alabilirim onu arastirdim, ve bir site gördüm telefona 3 euro istiyorlardi. Sabah erkenden amca oglunu aradim ne diyorsun diye, alma ben sana bedava alabilirim dedi. Bugün onun arkadaslarinin dükkanina gittik fiyati indire indire belese indirdi firsat budur diyip tamam kabul ediyorum dedim. Vodafonedan baska bir yere geçtim T-mobile, aylik 24,50 internette var 10 euro fakat ilk 6 ay 4,75 ödemem gerek birde Sigortalattim. Ve artik benimde samsung innov8im var, süper bir alet resim kalitesi olsun, ses olsun çok begendim alismamda hiç zor olmadi menüsü falan hep nokia N73e benziyor (eski telefonuma yani). Degeri 545 olan ve dükkanlarda 200 eurodan asagi olmayan telefonu amca oglu sagolsun bedava aldim. Inanin gece hiç uyumadim okadar takmistim kafaya, sevincimi sizlerle de paylasmak istedim :) Resimde çektim. ( görmemisin bir telefonu olmus gibi davraniyorum ama samsung innov8i alanlar beni anlarlar :D)

mailto:/albums/ww123/Forumcu/02052009391.jpg

mailto:/albums/ww123/Forumcu/02052009392.jpg

mailto:/albums/ww123/Forumcu/02052009393.jpg
 
Hayırlı olsun Sevda Hanım, sağlıkla, iyi günlerde kullanmanız dileği ile....
 
güle güle kullanın. hayırlı olsun.. gerçekten telefon üstü özelikleri olan bir telefon :)
 
Bu güzel haberi bizlerle paylasmanz ne iyi olmuş:) Hayırlı olsun:)
 
Tesekkürler arkadaslar. Telefon gittikce süperlesiyor, çektigim resimleri bilgisayarima aktarmak için kabloyu pcime taktim telefon sarj etmeye basladi :rolleyes: ayrica su yukari, asagi, sag, sol tuslarda touch screenliymis hele diyorum yukariya basmadimki niye yukariya gidiyor :D
 
Valla tebrik ederim, bedavaya böyle bir telefon bulmak hem büyük başarı, hem büyük şans:) Ama vodafone yerine T-mobile olması kötü olmuş, zaman zaman t-mobile kullanan kişilerin delirdiğine şahit olmuştum. Pahalı da olsa Orta Avrupa'da Vodafone en iyisidir:)
 
tengrimountain' Alıntı:
Valla tebrik ederim, bedavaya böyle bir telefon bulmak hem büyük başarı, hem büyük şans:) Ama vodafone yerine T-mobile olması kötü olmuş, zaman zaman t-mobile kullanan kişilerin delirdiğine şahit olmuştum. Pahalı da olsa Orta Avrupa'da Vodafone en iyisidir:)

Tesekkür ederim. Evet aslinda benim tercihim yine vodafone di fakat vodafone ile bedavaya alamiyordum ve hiç kampanya yokturdu. Zaten cuma günü delirmistim, amca oglu acidi herhalde halime :D Bu son telefonum faturami daha uzatmayi düsünmüyorum. 2 sene sonra halen bu telefonu kullanirim.
 
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.
 
Resimler çok net valla leylanin resmini
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto000.jpg
 
XxjusticexX' Alıntı:
Ouww ne kadar net :)

Neredeyse iç organlari görünüyor :D Erkek arkadasima göndermistim arkadasi görmüs inanma bu hazir resimdir diyormus. Leylayi bilmesem bende inanmiyacam okadar net diyor.
 
samsung U700 aldım daha 1 yıl olmadan dağıldı telefon. Dahada samsung almam diodum ama bu cok kaliteli birseye benzior hayırlı olsn belki bnde alabilrm buara..
 
hayır telefon cok nazik önce kapak gevsedi sallanmaya basladı sonra kamera gitti sonra hoparlör gitti, sonra yandaki kapakcıkları söküldü ekranda lekeler cıktı mesaj fonksyonunda bozukluk oldu simdi cekmecede duruo daha garantisi var goturmedım sogudum telefondan
 
servisin yeri cok karmasık erenkoyde bıyerde ama anlamadım. bos bi vaktimde bakıcam. Saol tavsiyene cok ihtiyacım vardı gercekten
 
Geri
Üst