Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Strafordan kayalık yapımı ( video )

Cvp: Cvp: Strafordan kayalık yapımı ( video )

kerberos' Alıntı:
1 - Kullanacağınız ürün suya salınım yapmadığı takdirde bir zararı olmaz. Derz ile kaplanıyor üstü, fuga pool 2900 veya 2300 çeşidi suya en dayanıklı derz çeşitleridir. Ve bildiğim kadarıyla bunların boyaları satılıyormuş, toz şeklinde. Derz harcını hazırlarken içine koyuluyormuş, birde kaliteli su bazlı boyalar oluyormuş.

2 - Zaten genellikle yapıştırma işlemi için slikon kullanılıyor ama video da başka bir yapıştırıcı kullanmışlar.

4 - Ben videoda vernik göremedim, zaten vernik kullanıldığınıda hiç duymadım. Spreyle püskürttüğü boyaydı.

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Umarim bahhsettiginiz malzemelerin suya dayanikligi konusunda eminsinizdir.
Videonun sonuna dogru surulen bir sey ile yapilan kayaligin renginde bir acilma ve parlama oluyor. Bense bunu vernik olarak adlandirdim.
Eger bir aksilik olmazsa nisan sonunda yaptigim kayaligi sizlerle paylasirim.

Geri