Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!-Ezgi-' Alıntı:gitar çalmayı geometriye tercih ederim
seko94seko' Alıntı:-Ezgi-' Alıntı:gitar çalmayı geometriye tercih ederim
bende tercih ederimde,çalışmak sıkıyor,ögrensem tam çalması tabi zevkli
-Ezgi-' Alıntı:seko94seko' Alıntı:-Ezgi-' Alıntı:gitar çalmayı geometriye tercih ederim
kolay kolay hemen kaparsın
Mehmet YAŞAR' Alıntı:ufuk kitboks la mı ilgileniyorsun?
seko94seko' Alıntı:-Ezgi-' Alıntı:seko94seko' Alıntı:-Ezgi-' Alıntı:gitar çalmayı geometriye tercih ederim
çalmayı biliyomusun sen ?
biliyosan bi kaç sorum olcak
Mehmet YAŞAR' Alıntı:bende kitboksla ilgileniyorum açık kahverengi:smile:
-Ezgi-' Alıntı:seko94seko' Alıntı:-Ezgi-' Alıntı:seko94seko' Alıntı:-Ezgi-' Alıntı:gitar çalmayı geometriye tercih ederim
Evet biliyorum sorularını cevaplarım :smile:
seko94seko' Alıntı:Mehmet YAŞAR' Alıntı:bende kitboksla ilgileniyorum açık kahverengi:smile:
ben daha yeniyim
bir ay gittim,sonra stajdan dolayı ara verdim mecbur,6 da eve varıyorum anca 8 de kickboks var bide taa nerde salon minibusle git yuru falan,okullar kapanınca gidicem bnde konustum,stajda bitcek hem.Lisans için belgeleri goturdum en son cıkmıstır buyuk ıhtımal
-Ezgi-' Alıntı:seko94seko' Alıntı:-Ezgi-' Alıntı:seko94seko' Alıntı:bende tercih ederimde,çalışmak sıkıyor,ögrensem tam çalması tabi zevkli
Evet biliyorum sorularını cevaplarım :smile:
şuan gitar kursuna gidiyorumde ben ismek'in klasik gitar kursu.
Aslında ben klasik gitar öğrenmekden cok elektro öğrenmek istiyorum ama,klasik öğrenmeden elektro öğrenilmaz falan filan diye duydum doğrumu bu ?
Klasik rock'a gitmiyo çünkü,pop ve klasik müziğe uyuyo,bunlarda benim ilgi alanım dışında sayılır.
Ben klasik gitar çalıyorum. Aslında rock benim de ilgi alanım ama klasik gitarla metallica çalan bile gördüm tabi elektro gitar kadar zevk vermez :t65y: Elektro için klasik öğrenmek gerek derler ama bana göre gerekli değil çünkü ikisinin notaları perdeleri farklı yerlerde yani sadece nasıl tutulur, notalar, akorlar, arpej vs gibi mantığını kavramak yeter elektro öğrenmek için klasiğe kafa patlatmaya gerek yok derim ben :smile: Ama bu işin öğretmek amacıyla yapanların öğretme tarzına kalmış biraz da direk elektroyla başlayan arkadaşlarımda var ve bülbül gibi şakıyolar