Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şu anda neye üşeniyorsunuz?

Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Şu anda neye üşeniyorsunuz?

seko94seko' Alıntı:
Ben klasik gitar çalıyorum. Aslında rock benim de ilgi alanım ama klasik gitarla metallica çalan bile gördüm tabi elektro gitar kadar zevk vermez :t65y: Elektro için klasik öğrenmek gerek derler ama bana göre gerekli değil çünkü ikisinin notaları perdeleri farklı yerlerde yani sadece nasıl tutulur, notalar, akorlar, arpej vs gibi mantığını kavramak yeter elektro öğrenmek için klasiğe kafa patlatmaya gerek yok derim ben :smile: Ama bu işin öğretmek amacıyla yapanların öğretme tarzına kalmış biraz da direk elektroyla başlayan arkadaşlarımda var ve bülbül gibi şakıyolar :D

ben bu notaları falan filan öğrendimde,misal çalarken bir akordan diğerine geçmek zor oluyor :)
birde en zor öğrenilen gitar türü klasik diyolar,sence hangisi ?

evet Umut Beyin de dediği gibi bol bol pratik yapınca parmaklar alışıyo bende de ilk başta öyle olmuştu hatta hem çalıp hem söylemeye çalışırken akorları kaçırıyodum sonradan alıştım :smile:
Ben klasik gitarı 3 aylık bir kurs sonucunda öğrenmiştim. Sıkılmadan çalışınca hemen öğreniliyo ancak diğer gitarlara fırsatım olmadı -dersler sağolsun- heralde insanlar ilk önce klasikle başladıkları için zor geliyo olabilir hatta ilk önce klasikle başlayın demelerinin sebebi parmakların alışması ve eğer hevesin kaçarsa boşuna elektroya para harcanmaması için söylüyor olabilirler.
bana göre pratik yapınca bütün gitarlar kolay ayrıca kalsik çalmama rağmen elektroyu tavsiye ederim elektroyla yapabilceklerin sınırsızdır :D
Umarım hevesin kırılmaz :smile:

Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Cvp: Şu anda neye üşeniyorsunuz?

-Ezgi-' Alıntı:
seko94seko' Alıntı:
Ben klasik gitar çalıyorum. Aslında rock benim de ilgi alanım ama klasik gitarla metallica çalan bile gördüm tabi elektro gitar kadar zevk vermez :t65y: Elektro için klasik öğrenmek gerek derler ama bana göre gerekli değil çünkü ikisinin notaları perdeleri farklı yerlerde yani sadece nasıl tutulur, notalar, akorlar, arpej vs gibi mantığını kavramak yeter elektro öğrenmek için klasiğe kafa patlatmaya gerek yok derim ben :smile: Ama bu işin öğretmek amacıyla yapanların öğretme tarzına kalmış biraz da direk elektroyla başlayan arkadaşlarımda var ve bülbül gibi şakıyolar :D

ben bu notaları falan filan öğrendimde,misal çalarken bir akordan diğerine geçmek zor oluyor :)
birde en zor öğrenilen gitar türü klasik diyolar,sence hangisi ?

evet Umut Beyin de dediği gibi bol bol pratik yapınca parmaklar alışıyo bende de ilk başta öyle olmuştu hatta hem çalıp hem söylemeye çalışırken akorları kaçırıyodum sonradan alıştım :smile:
Ben klasik gitarı 3 aylık bir kurs sonucunda öğrenmiştim. Sıkılmadan çalışınca hemen öğreniliyo ancak diğer gitarlara fırsatım olmadı -dersler sağolsun- heralde insanlar ilk önce klasikle başladıkları için zor geliyo olabilir hatta ilk önce klasikle başlayın demelerinin sebebi parmakların alışması ve eğer hevesin kaçarsa boşuna elektroya para harcanmaması için söylüyor olabilirler.
bana göre pratik yapınca bütün gitarlar kolay ayrıca kalsik çalmama rağmen elektroyu tavsiye ederim elektroyla yapabilceklerin sınırsızdır :D
Umarım hevesin kırılmaz :smile:

birde bişey sorucam size ilk olarak ne yaptırdılar başta ?
örümcek yürüyüşü falanmı ?
bize pek parmak egzersizi yaptırılmadıda,notalar falan öğretildi akorlar falan ondan sonra işte şarkı verıldı akorları falan

Cvp: Şu anda neye üşeniyorsunuz?

Örümcek yürüyüşü?
Bize ilk başta notaların yerini daha sonra gamları (minör-majör gam) gösterdiler.
Sonra bazı parçaları solo olarak çaldık daha sonra akorların yeri, çalınışı, akorlarla basit parçalar, akor geçişleri, ritimler ve en son arpej öğrendik.

Cvp: Şu anda neye üşeniyorsunuz?

bilgasayarı kapamaya yemek yemeye basketbol kursuna gitmeyi üşeniyorum

Geri