Selamlar, ilk sorum dış filtre nedense suyu bir türlü temizleyemedi. Hayvan durdukça daha da kirleniyor. Akvaryum ölçüleri: 100 cm uzunluk, 45 genişlik 41 cm su derinliği. Dış filtre Tetra ex 800 plus. Filtreyi ilk çalıştırdığımda 3 saatlik filtrasyondan sonra berraklaşmıştı ama şimdi aynı performansı veremiyor. Suyun berraklaşması için ne yapmalıyım?
Diğer sorum ise; bu kaplumbağayı 3,5 sene önce ablam satın almış (boyu 1 liradan küçükmüş) şimdi ise kabuk boyu 20 cm acaba bu normal mi? Ayrıca bende çok düzensiz besliyorum. Kullandığım yemler Raffy Mineral, Raffy P ve Reptomin. İlk geldiği zaman Reptomin'i yemediği için sürekli Raffy Royal ile besledim ta ki kutu bitene kadar. Bir diyet sözkonusu olur mu? Ne önerirsiniz.
Burada camdan dolayı biraz şişman çıkabilir:
Teşekkürler
Diğer sorum ise; bu kaplumbağayı 3,5 sene önce ablam satın almış (boyu 1 liradan küçükmüş) şimdi ise kabuk boyu 20 cm acaba bu normal mi? Ayrıca bende çok düzensiz besliyorum. Kullandığım yemler Raffy Mineral, Raffy P ve Reptomin. İlk geldiği zaman Reptomin'i yemediği için sürekli Raffy Royal ile besledim ta ki kutu bitene kadar. Bir diyet sözkonusu olur mu? Ne önerirsiniz.
Burada camdan dolayı biraz şişman çıkabilir:
Teşekkürler
Moderatör tarafında düzenlendi: