Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su bulanık

sedatsahin

Altın 1 Üye
arkadaşlar 30 litre akvaryumumda 3 tane bebek kaplumbağam var silis kum ve iç filtrem var fakat su hep sararımsı duruyor bunun sebebi nedir cevaplarıınızı bekliyorum :goodluck:

Cvp: Su bulanık

sedatsahin' Alıntı:
arkadaşlar 30 litre akvaryumumda 3 tane bebek kaplumbağam var silis kum ve iç filtrem var fakat su hep sararımsı duruyor bunun sebebi nedir cevaplarıınızı bekliyorum :goodluck:

ben vitamini suya damlattığım için olduğunu düşünmüştüm, yemlerine damlatmaya başlayınca o sarıyla yeşil arasındaki renk de normalleşti. tamamen berrak olmadı yine ama.

Su berraklaştırmak için kesin bi çözüm yok mu acaba?

Kum bulanıklığı filtrelendikçe gider. Ancak filtre yeterli değilse su temizlenemiyordur. Ayrıca 30 lt 3 kaplumbağa için sizi ancak 2 ay idare edecektir.

ayrıca emreye (AEK) ek olarak suyuna vitamini damlatmasanız bile yeme damlattığınızda kaplumbağalar yemi alıp suda yedikleri için bir miktar suya karışıyor olabilir. vitamin kullanmıyorsanız dışkı tozlaşması da rengini bozabilir. suyunu belli zamanlarda yenileyin.

Geri