Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su Değerlerinin Ölçümü

Cvp: Su Değerlerinin Ölçümü

Mango kökü harici kökte yok galiba Emre abi sanırım? Mopani var birde. Sanırım o salgı yapmıştı sende oyle hatirliyorum. Valla sarı renk vermesini istemiyorum. Ne yapmak lazım bilmiyorum acıkcası..

Açıkçası ben uzun süredir dip çekimi yapmıyorum :D

Bu konu biraz eskiden kaldı.
Kum kalınlığım 7-8 cm e yakın şu anda.Mümkün olduğu kadar kuma ellemiyorum.Tabanda minare salyangozları var ve oturmuş bir tabanı bozmak niyetinde değilim.
Şu anda her hafta akvaryumun üzerinden belli miktar su alıp, buharlaşan miktarı ekleyerek yeniliyorum.
Geçen hafta tabandan aldığım su ile yukarıdan aldığım suyu ayrı ayrı test ettim.Tabanda ki değerler daha farklı ancak tehlikeli noktada değil hiç birisi.

Salyangozlara olan ilgim kaplumbağalarımla birleşti :)
İki akvaryumumda da farklı türlerden salyangozlar mevcut.Sistem düzenim (nazar değmesin) sorunsuz işliyor :)

Salyangozun türü ne acaba? Benimki kesin yer :))

Minare salyangozlarım, ramshorn snail ve yavru elmalar var akvarumlarımda :) Ancak elmalar bir kaç gün içerisinde akvaryumda çıkarılacak :)

Geri