Murasaki
Yeni Üye
Merhabalar Su kaplumbağalarım yaklaşık 2 2.5 senedir benimleler cinsiyetleri hakkında hiç bir fikrim yok ayrıca yakın zamanda büyük bir akvaryuma geçtim 120.40.50h boyutunda dış filtre olarak Cem abi tetra ex 1000 plus önermişti fakat fiyatı çok fazla onun yerine lifetech 838 almayı düşünüyorum lamba olarak 52 watt halojen ampul kullanıyorum görseldeki iç fitre ve ısıtıcı idare'lik duruyorlar iç filtre olarak sobo 808c ısıtıcı olarak tetra ht 200 (akvaryum 240 lt civarı)almayı düşünüyorum ayrıyeten ısıtıcı koruması alacağım cem abi jbl protemp s200 önermişti fakat Türkiye'de üretimi bulunmuyor sanırım o kadar aramama rağmen bulamadım vitasand pro 78 silis kumu ekleyeceğim altındaki mobilyada geçici bir türlü yaptıracak bir yer bulamadım Bursa'da oturuyorum mobilya konusunda tecrübesi olan varsa yardım edebilirmi ve kaplumbağalarım hiç doymuyorlar 8 cm üstü oldukları için günde bir kere besliyorum yem olarak Sera Raffy p ve ı kullanıyorum sera raffy vitamin ve vital alacağım her ikisine'de yaklaşık 15 adet stick atıyorum fazla mı verdim yoksa az mı verdim diye kafay yiyeceğim
bunun dışında önerisi olan veya eklememi istediğiniz bir şey varmı ? ayrıyeten daha önce life tech 838 kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilirmi? ayrıca akvaryumdaki kağıt bant lekeri'ni nasıl çıkarabilirim? kuru alan alan olarak akvaryum üstü kuru alan yaptıracağım biraz uzun oldu kusura bakmayın

Ekli dosyalar
-
a1.jpg32.3 KB · Görüntüleme: 12
-
a2.jpg38.8 KB · Görüntüleme: 9
-
a3.jpg55.6 KB · Görüntüleme: 8
-
a4.jpg43.8 KB · Görüntüleme: 8
-
a5.jpg50.2 KB · Görüntüleme: 8
-