Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağam 2 hafta uzerine yemek yedi ve büyük dışkılamaya basladi bi anda

hayhayasos

Bronz 5 Üye
Şubattan beri benimle iştahı yerindeydi çok o zamanlar hiç dışkı görmemiştim böyle büyük özellikle uzun daha küçük kabuk boyu 4 cm damla vitamin falan kullanıyodum yemek yemiyodu 2 3 haftadır nerdeyse ve bu sabah bi canlanmıştı 2 yem yedi akşam şuan yine yemiyor ama uzun diskilar bırakmaya başladı aldım peçeteye yine olmuş sebebi ne olabilir ilaca devam edeyimmi 8 gündür falan kullanıyorum gentagut u ve kabuğunda böyle yün takılmış gibi şeyler oldu yeni bunun da sebebi ne acaba bu zamana kadar diskisini mi yiyordu

Şubattan beri benimle iştahı yerindeydi çok o zamanlar hiç dışkı görmemiştim böyle büyük özellikle uzun daha küçük kabuk boyu 4 cm damla vitamin falan kullanıyodum yemek yemiyodu 2 3 haftadır nerdeyse ve bu sabah bi canlanmıştı 2 yem yedi akşam şuan yine yemiyor ama uzun diskilar bırakmaya başladı aldım peçeteye yine olmuş sebebi ne olabilir ilaca devam edeyimmi 8 gündür falan kullanıyorum gentagut u ve kabuğunda böyle yün takılmış gibi şeyler oldu yeni bunun da sebebi ne acaba bu zamana kadar diskisini mi yiyordu
Fotosunu atarmısın hem yuvanın hem kaplumbaganın

İlacı ne için kullanıyordunuz? Unuttum.

Eski derilerini atıyor olabilir mi?

İlacı ne için kullanıyordunuz? Unuttum.

Eski derilerini atıyor olabilir mi?
İştahı kesilmisti ve uyku haline girmişti iştahı 3 gündür düzeldi şükür yeni büyük akvaryuma gecirecem ya bi anda savsaklayıp stres olup yeniden hasta olmaz deil mi (gentagut kullandım 1 hafta ) ay vallahi cok sagolun o kadar korktum ki düzelmez diye bi kere oldu öyle çok dışkılama oda 2 hafta üstüne ilk yemini yedikten sonra şuan gayet iyi ve normal

Resmini çekip atın.

Hayvanın üşümemesine dikkat edin.

Geri