Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağam suya girmiyor

pasha_yusuf

Bronz 5 Üye
Kaplumbağa hiç suya inmiyor bir hastalık belirtisi (deri değiştiriyor kabuğunun altında pembelik yok)yok suya inmediği için mamada yemiyor neden acaba

şimdi suya ittim ve mama yedi ama kendi hiç bir şekilde bu ara ya günde 1 kere ya da hiç inmiyor

Kuru alanda kafasını tabana oturtuyor mu?

Hırıltılı nefes alıp verme var mı?

Gözlerinde şişlik ve beyazlık var mı?

Su 28 kuru alan ilk yarım saatlik ölçümde 32 derece mi?

Gece de kuru alanda duruyor mu? Duruyor ise lambayı yakıyor musunuz?

sadece kuru alandayken kafasını tabana oturtuyor o da bazen gün içinde 4 kez fln

Diğer sorduklarıma da cevap yazın. Böyle parça parça gidersek bir sonuca varamayız.

O 4 kez hariç kalanında havada dik mi tutuyor.

evet şu anda dik bir sabahları öyle görüyorum gün içnde ise maksimum bir kaç kez öyle görüyorum

duruma bir güncelleme yapmak isterim ben suya itmeyince o gün suya inmiyor ama o gün 1 kere suya indireyim o gün kendi başına da inip çıkıyor böyle değişik bir durum

Kuru alanda kafasını tabana oturtuyor mu?

Hırıltılı nefes alıp verme var mı?

Gözlerinde şişlik ve beyazlık var mı?

Su 28 kuru alan ilk yarım saatlik ölçümde 32 derece mi?

Gece de kuru alanda duruyor mu? Duruyor ise lambayı yakıyor musunuz?
Cem Bey'in sorularının hepsini cevaplar mısınız?

Hayvan yem yiyor mu şuan?

Kafasını dik tutuyorsa hasta değil. Hayvan keyfen ısınmayı tercih ediyor olabilir. Su 28 derece altına düşüyorsa girmek istemiyor olabilir.

Geri