Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Hayır sadece sevmeye kalktığımda kafasını sevdiriyorŞuanda hareket ediyor mu
Eğer akciğer enfeksiyonuysa antibotik tedavisi gerekebilir. Akvaryumun fotoğrafını atar mısınız.
Eğer akciğer enfeksiyonuysa antibotik tedavisi gerekebilir. Akvaryumun fotoğrafını atar mısınız
Dünden beri bu taşın yanında böylece duruyor
Şuan anneannemlerdeyim evde büyük bir akvaryumları var lambalı ısıtıcılıBöyle olmaz. Isıtma lambasıda yok. Isıtma lambasıda olması lazım daha derin su ve daha buyuk kuru alan gerekiyor.
Hırıltı çıkarmıyorBulunduğu odada klima açmayın. Hırıltı gibi sesler çıkarıyor mu?
Soğuk su kullandım ama dediğim gibi anneannemlerdeyim bu yüzden bu kapta tutuyorumHayvanın kuru yerde yakında altbağa üstbağa ve önden baş dışarıda iken birer resmini net şekilde çekip atın.
Petshop yada netten Deep fix reptivit alın. Eczaneden gentagut göz damlası alın.
Lamba şart. Bu konuda yazdım.
Yavru kaplumbağa sahiplendim. Kuru alandan çıkmıyor
Herkese iyi forumlar. 2 gün önce bir su kaplumbağası sahiplendim. 1tl boyutunda daha çok küçük. Isıtıcısını , akvaryumunu, filtresini vb. hallettim. Sorunum şu , kaplumbağam kuru alanından asla çıkmıyor. Yanlış olduğunu bilsemde tutup suya bıraktığımda direk kuru alanına çıkıyor ve asla yem...sukaplumbagasi.com
Kap uygun değil hem ufak hem su yeterli değil. Su değişiminde soğuk su kullandınız mı?
Hayvanın kuru yerde yakında altbağa üstbağa ve önden baş dışarıda iken birer resmini net şekilde çekip atın.
Petshop yada netten Deep fix reptivit alın. Eczaneden gentagut göz damlası alın.
Lamba şart. Bu konuda yazdım.
Yavru kaplumbağa sahiplendim. Kuru alandan çıkmıyor
Herkese iyi forumlar. 2 gün önce bir su kaplumbağası sahiplendim. 1tl boyutunda daha çok küçük. Isıtıcısını , akvaryumunu, filtresini vb. hallettim. Sorunum şu , kaplumbağam kuru alanından asla çıkmıyor. Yanlış olduğunu bilsemde tutup suya bıraktığımda direk kuru alanına çıkıyor ve asla yem...sukaplumbagasi.com
Kap uygun değil hem ufak hem su yeterli değil. Su değişiminde soğuk su kullandınız mı?
Tamam şimdi hallediyorum şişedeki şu soğudukça değiştirmeli miyimSoğuk su çarpmış o zaman. Su her zaman akvaryum suyu ile emsal sıcaklıkta olmalı.
Boş petşişe varsa içine sıcak su koyun. Kaynar olmasın. Ağzını sıkıca kapayıp dik vaziyette hayvana yakın koyun.
Peki ağızını nasıl açtırabilirimGentaguttan sabah akşam üçer damla ağzına damlatın.
Vitamini günde bir 1 damla gentaguttan uzak saatte damlatın. Yalnız ilk gün 2 damla sonraki günler bir damla.