Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

su kaplumbağama yuva ariyorum

guldenbahceci

Yeni Üye
7 -8 ay önce aldığımda kucucuktu simdi biraz buyudu.kaplumbagam disi .kaplumbaga besleyen bir kişiye vermek istiyorum en azindan yanlizliktan kurtulsun .merterde oturuyorum.kuru alan sorununu bir turlu cozemedik. Suyun içine birkac bisey aldim ama cikmadi bizde hergun 20 30 dakika evde gezmesine izin veriyoruz.yani pek iyi bakamadik iyi bakacak birini ariyoruz. ısıtıcısı motoru ve altigen bir akvaryumu var istenirse bunlarida verebilirim

Evde gezdirmeyin mikroba maruz kalabilir. Bunun yanında salmonella taşırlar. Öncesinde hayvanın sağlığı sonrasında sizin sağlığınız için ellerinizi bol sabunla yıkayın tercihen antibakteriyel sabunla.

Hayvan tek beslenebilir yeterki gerekli sistem ve uygun büyüklükteki akvaryumda bakılsın. Sudan çıkarmaya gerek yoktur.

Diğer konuda yazmıştım. Isıtma lambası yoksa veya ortam çok hareketli ise hayvan kuru alana çıkmak istemez.

Kuru alan bölümü ve akvaryum ve paludaryum atölyesinde el yapımı kuru alan örnekleri mevcut.

Tesekkur ederim sahiplecek birini ariyorum. Marmara forumdaki pet shopa birakabilirim isteyen cikarsa veririz dediler.

Cvp: su kaplumbağama yuva ariyorum

Benim kedi sürekli kaplumbağaları sudan çıkarıp oynuyordu, oradan oraya atıyordu hiçbir hastalık kapmadı neyse ki. :D
Tabi akvaryumdan çıkarmak doğru değil.

Geri