lidia
Yeni Üye
İyi günler bir dişi bir erkek olmak üzere 2 tane yavru su kaplumbağası besliyorum. Dişide hiçbir şey yok fakat erkek olan normalde yem kutusunu gordugunde cildirirdi, elimde yem olmasa bile ısırırdı ama dün sabah yemesi için bayağı bekledim zorla yedi ve akşam yemedi bugun sabahta denedim karides olsun yeşil yem olsun marul olsun hiçbir şey yediremedim. Suyunu haftada 1 veya 2 kez oda sıcaklığında içme suyu ile değiştiriyorum. 1 sene boyunca da bir kaplumbağa bakmıştım onda hiç öyle bir problem olmamıştı ayriyeten bu hasta olan kaplumbağamın akvaryumu sürekli salonda duruyor salonun perdesi de kapalı oluyor genelde ama önceki kaplumbağamı ara sıra güneşe cıkarırdım ve aydınlık odada dururdu bununla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum. Birde dedigim gibi disi olanda hicbir sey yokken erkek olan boyle sadece ve agız kenarında sanki cok yakindan bakilinca beyaz bi sey var gibi, normalde elime saldırır durur ama asiri durgun bir halde su an. Kara uzerinde duruyor cogunlukla ayrıca yasadıgım yer kücük sehir oldugu icin pek bilen birisi de yok yardımcı olursanız cok sevinirim.