Akvaryumu henüz almadıysanız en az 30 litrelik olsun 1 sene götürsün en azından. Ek masraf çıkmasın.
Uv ampule şu aşamada gerek yok. Gereksiz masraf yapmayın.
Önerdiğiniz akvaryuma uygun filtreler bir işe yaramaz. Su değişimleri emsal sıcaklıkta olacak bu arada.
Akvaryumu alın ekipmana sonra bakalım. Ama en az 30 litre alın ki ekipmanı ileri dönük alırsınız bunda da ek masraf çıkmaz.
Kuru alan olarak bu örneklere bakın. Taş yer kaplar kir tutar hayvana soğukluk verir. Bu konuyu inceleyin.
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır? İlk olarak kuru alan sabit ve tırmanması kolay olmalıdır. Akvaryuma kuru alana çıkabileceği kolay erişilebilir eğimli bir rampa yapın. Bu rampa güvenli olmalı ve hareket etmeye veya sökülmeye eğilimli olmamalıdır. Kaplumbağanızın ısınma alanı ile tank...
sukaplumbagasi.com
Lamba en elzem malzeme bunu öncelikli alacaksınız. Bu konuda yazdım.
Herkese iyi forumlar. 2 gün önce bir su kaplumbağası sahiplendim. 1tl boyutunda daha çok küçük. Isıtıcısını , akvaryumunu, filtresini vb. hallettim. Sorunum şu , kaplumbağam kuru alanından asla çıkmıyor. Yanlış olduğunu bilsemde tutup suya bıraktığımda direk kuru alanına çıkıyor ve asla yem...
sukaplumbagasi.com