Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

su kaplumbağasi almak istiyorum?

beterberil

Yeni Üye
arkadaşlar selam bu forumu yeni keşfettim ve aşırı mutlu oldum çünkü ben uzun zamandır su kaplumbağası sahiplenmek / almak istiyorum ama bir türlü kendime güvenemiyorum. ilkokukdayken yakın arkadaşım bakıyordu oradan heveslenmiştim şimdi liseye geçtim ama hala tam anlamıyla kendimden emin olamadım acaba bakabilir miyim üstesinden gelebilir miyim diye. bakımı nasıl? aşırı zor mu? sitede birkaç farklı soru okudum insanların kaplumbağaları hep hasta olmuş açıkçası bunu görünce gözüm korkmadı değil. hem ilgilenebileceğimden emin degilim hem de öyle bir durumda aşırı üzülürüm şahsen :(. bana öneriniz nedir korktuğum kadar zahmetli mi, yoksa almalı mıyım?

Foruma hoşgeldiniz.

Bu konuyu inceleyin.

hoşbuldum, inceliyorum
Foruma hoşgeldiniz.

Bu konuyu inceleyin.

Bakımı balığa göre zor ama zamanla el yatkınlaşmaya başlıyor. İşin kötü kısmı gereksinimlerinin maliyetinin yüksek olması.

Bakımı balığa göre zor ama zamanla el yatkınlaşmaya başlıyor. İşin kötü kısmı gereksinimlerinin maliyetinin yüksek olması.
Daha önce balık bakmıştım yani biraz deneyimim var. Maliyetler kısmında sorun yaşamam muhtemelen durumum buna el verişli, hatta en iyi imkanları sağlamak isterim kaplumbağamı mağdur etmek istemiyorum.

Tamam o halde. Merak ettiğiniz aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Akvaryumu ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider. En son ömürlüğe geçersiniz.

Geri