Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağası için akvaryum

muhammet

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar ben bitane akvaryum almak istiyorum bu akvaryumun ölçüleri 60*24*32cm 46 litrelik bi akvaryum sizce kaplumbağa beslemek için uygunmu eğer uygunsa nasıl dekorasyon yapabilirim anlatabilirmisiniz bana bu arada kaplumbağamın boyu yaklaşık 5 cm yani yavrumailto:/image/cache/data/URUNLER/BALIK/AKVARYUM/YERL%C4%B0%20AKVARYUMLAR/AKVY-EA602462.0-500x500.JPG

Cvp: Su kaplumbağası için akvaryum

ya arkadaşlar yazıyı eleştiriceğinize sorduğum soruya cevap verseniz :breh:

bence alma bunun gibi var bende ama şimdi yenisini yaptırıcam ömürlük değil idareten olur sonra alırım dersen sen bilirsin kaplumbağalar çok çabuk büyüyo daha 1 2 ay önce ölçtüm 6cm yakındı 5.30cm falandı 1 2 gün önce ölçtüm 7 cm e yaklaşmış Allah'ım hem çok şaşırdım hemde çok sevindim :) o yüzden ben alma derim ama yine de sen bilirsin

muhammet' Alıntı:
ya arkadaşlar yazıyı eleştiriceğinize sorduğum soruya cevap verseniz :breh:

Yazınızı eleştirilecek şekilde yazarsanız eleştiri alırsınız.

Konuya gelince bence yetmez. Zaten ilgili bölümlerde yeterli bilgi var. Ama şimdilik bir süreliğine yeni akvaryum alana kadar idare edebilir.

Benim tavsiyem biraz daha büyük birşey alın. En azından 1 sene falan gitsin.

muhammet' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben bitane akvaryum almak istiyorum bu akvaryumun ölçüleri 60*24*32cm 46 litrelik bi akvaryum sizce kaplumbağa beslemek için uygunmu eğer uygunsa nasıl dekorasyon yapabilirim anlatabilirmisiniz bana bu arada kaplumbağamın boyu yaklaşık 5 cm yani yavrumailto:/image/cache/data/URUNLER/BALIK/AKVARYUM/YERL%C4%B0%20AKVARYUMLAR/AKVY-EA602462.0-500x500.JPG

kardeş kaplumbağan 5 cm olduğuna göre yeni sanırım nereden aldın?

bir ömürlük kullanmak istiyorsan almanı tavsiye etmem.

Bu akvaryum hic ise yaramaz bosa para olur bilgisayardan bu aksam biseyler onerebilirim size

foruma hoş geldin muhammet. bu akvaryum hayvanın sağlıklı yetiştiğini varsayarsak sana 1 sene dahi gitmez. eğer imkanın var ise ömürlük üstüne düşünüp tek partide işi hallederek rahata ermen. böylece ara geçiş akvaryumlarında yenileyeceğin ekipman masrafından kurtulmuş olursun.

alisarp öneri verecek ben daha yazıp konu kalabalığı yapmayım.

Omurluk akvaryum olarak cam kalinligi uygun olan bu akvaryumun ustune camciya kuru alan yaptirirsaniz mukemmel olur
mailto:/evcil-hayvan/200litre-ozel-uretim-venge-akvaryum-8mm-cam-114689853
Buna biraz da kaliteli urun almak isterseniz
mailto:/urun_detay.aspx?urn=11763&ad=eheim-classic-2213-05-dolu-dis-filtre
mailto:/evcil-hayvan/tetra-tec-dis-filtre-ex-600-dolu-yeni-musluk-105840
Atman var yada biraz daha kalitesiz
mailto:/urun_detay.aspx?urn=2830&ad=atman-at-3335-akvaryum-dis-filtre
Isitici olarak jbl protem 200 watt uygundur ondan biraz daha kalitesiz tetra olur
mailto:/urun_detay.aspx?urn=1141&ad=sera-vantuzlu-cam-derece-0-50-c
Bu dereceyi almalisiniz
mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-reptile-uvb100-compact-25w-5-0-uvb-114675148
mailto:/forum/Konu-isitma-ve-gunduz-isigi-icin-ampul-ecolite-52-w.html
Ampul olarak bunlar
http://www.horozelektrik.com/tr/masa-lambalari/hl-067
Buda lamba

Eger omurluk olmasin 1-2 yil gitsin derseniz
http://www.n11.com/70x30x40cm-akvaryum-P19706637
Bu akvaryumu alabilirsiniz buna koyacaginiz filtre ve isitici da degisir tabi fiyatida oynar, kalan urunler aynidir

Eger ikinci akvaryuma karar verirseniz onada filtre ve isitci oneririm

Alisarp' Alıntı:
Omurluk akvaryum olarak cam kalinligi uygun olan bu akvaryumun ustune camciya kuru alan yaptirirsaniz mukemmel olur
mailto:/evcil-hayvan/200litre-ozel-uretim-venge-akvaryum-8mm-cam-114689853
Buna biraz da kaliteli urun almak isterseniz
mailto:/urun_detay.aspx?urn=11763&ad=eheim-classic-2213-05-dolu-dis-filtre
mailto:/evcil-hayvan/tetra-tec-dis-filtre-ex-600-dolu-yeni-musluk-105840
Atman var yada biraz daha kalitesiz
mailto:/urun_detay.aspx?urn=2830&ad=atman-at-3335-akvaryum-dis-filtre
Isitici olarak jbl protem 200 watt uygundur ondan biraz daha kalitesiz tetra olur
mailto:/urun_detay.aspx?urn=1141&ad=sera-vantuzlu-cam-derece-0-50-c
Bu dereceyi almalisiniz
mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-reptile-uvb100-compact-25w-5-0-uvb-114675148
mailto:/forum/Konu-isitma-ve-gunduz-isigi-icin-ampul-ecolite-52-w.html
Ampul olarak bunlar
http://www.horozelektrik.com/tr/masa-lambalari/hl-067
Buda lamba

Eger omurluk olmasin 1-2 yil gitsin derseniz
http://www.n11.com/70x30x40cm-akvaryum-P19706637
Bu akvaryumu alabilirsiniz buna koyacaginiz filtre ve isitici da degisir tabi fiyatida oynar, kalan urunler aynidir

Eger ikinci akvaryuma karar verirseniz onada filtre ve isitci oneririm

çok sağolun yardımcı oldunuz

Ali Sarp, bu akvaryum hacmine 2213 değil 2215 öner bence. Biliyorsun kaplumbağa akvaryumlarında bir model üstünü tercih ediyoruz.

Muhammet, bu akvaryum hayvan 8 cm olana kadar götürür. Buda 5-6 ay demektir. Ali Sarp ın önerisini dinleyip olayı kökten çöz derim.

Valla biraz aceleye geldi aslinda juene yazdim 2015 diye ama bulamadim sanirim orda satmiyorlar, birde bunun fiyatida daha uygun diye bu linki verdim gerci buda iyi performans verir ama 2015 6-8 ay berrak sorunsuz goturur

Juen de vardı ama bitti Ali Sarp.

mikail71' Alıntı:
muhammet' Alıntı:

kardeş kaplumbağan 5 cm olduğuna göre yeni sanırım nereden aldın?

petshopcudan ama kaliteli iyi bi petshopcudan kaplumbağaları fanus yerine değil akvaryumda besleyen bi akvaryumcudan

Geri