Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su Kaplumbağası Nereden Bulabilirim?

Masters

Bronz 1 Üye
Yaklaşık 4 senedir baktığım su kaplumbağam var. Yanına bir tane eş almak istiyorum ancak hç bir pet shop'ta bulamadım. Akvaryumu şuanda tamamladım. Olmayan Pet Shop'lar satışı yasak olduğunu söylüyor. 

Fakat bazı yerlerde yasak değil biz satmıyoruz diyor. Yasak Değilse Nereden bulabilirim ?

Reslerin yurt dışından getirilip satılması yasaklandı. Çiftlikte üretilip satılma izni var. Ama daha üreten yok.

Sahiplendirme bölümünde istediğin boyda bulabilirsin

Cvp: Su Kaplumbağası Nereden Bulabilirim?

Masters' Alıntı:
Yaklaşık 4 senedir baktığım su kaplumbağam var. Yanına bir tane eş almak istiyorum ancak hç bir pet shop'ta bulamadım. Akvaryumu şuanda tamamladım. Olmayan Pet Shop'lar satışı yasak olduğunu söylüyor. 

Fakat bazı yerlerde yasak değil biz satmıyoruz diyor. Yasak Değilse Nereden bulabilirim ?

3 yaşında kaplumbağam var. Sahiplendirmek istiyorum. Hala geçerli mi yazınız?

Geri