Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağası sahiplendirmek istiyorum

Elio

Yeni Üye
Merhaba, yurt dışına giden arkadaşımın bıraktığı kormızı yanaklı su kaplumbağasını sahiplendirmek istiyorum. yaklaşık bir buçuk yaşında, sağlığı yerinde değil şu an o yüzden tecrübeli biri almak isterse çok sevinirim. Ankaradayım.

Foruma hoşgeldiniz.

Hayvandaki sorun nedir?

Göz ve kulaklarda mı sorun var yoksa nefes almada zorlanma mı?

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?

Sahiplendirene kadar biraz toparlatalım.

Baş kuyruk arası kabuk boyu kaç cm? Boyu baz alıyoruz.

Foruma hoşgeldiniz.

Hayvandaki sorun nedir?

Göz ve kulaklarda mı sorun var yoksa nefes almada zorlanma mı?

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?

Sahiplendirene kadar biraz toparlatalım.

Baş kuyruk arası kabuk boyu kaç cm? Boyu baz alıyoruz.
Merhabalar, teşekkür ederim.
Dün forumu baya okudum, bugün göz damalası batikon vs almıştım onları uyguladım, gözleri şişmişti ve kapanmıştı ama akşama doğdu düzelmeye başladığını gördüm gözleri açılmaya başladı, bir şey yetmiyordu bugün yine yemeye başladı çok şükür

3 gün daha gentaguta devam edip bırakın kalıntı kalmasın.

Batikonu ne için aldınız?

Kabuğun resmini çekip atabilir misiniz bakayım.

Şampuan kullanmayın.

Bebek şampuanı kullanın yazmıştınız o yüzden kullandım, ne kullanayım ?

Telefonum heic formatında çekiyor siteye yükleyemedim

Şampuan kullanın dediğimi hatırlamıyorum.

Islak diş fırçasına sofra tuzu döküp fırçalıyoruz. Çok yoğun kir olursa karbonat tozu da çözüm olur.

Beyazlık su içinde kayboluyor mu? Yada plaka içine işlemiş mi?

Yada eski plakalar soyuluyor mu? Bunlar açılınca mat bir görüntü verir. İçine su işleyip kuruduğunda kireç tortusu kalır.

Kabuğundaki beyazlıklar suda kayboluyor, tuz ile fırçalamayı hangi aralıkta yapmalıyım ? Siz hangi şehirdesiniz? Ankarada bırkabileceğim bir yer var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Resmi link olarak atın. Bu resim yükleme işi problem oldu bize.

Beyazlıklar suda kayboluyor ise kireçtir. Bunlar plaka içine işlemiş ise plaka atılana kadar çıkmazlar.

Geri