Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağası sahiplenmek istiyorum

kutadguayal

Yeni Üye
Su kaplumbağası sahiplenmek istiyorum edirne ve çevresinde gidip alırım küçük bir kaplumbağa akvaryumum var ama gereken bütün malzemeleri temin edeceğim sizin de yardımınızla sağlıklı bir şekilde büyütmek istiyorum

Bir tane bölgeniz ile ilgili konu yeterli. Sahiplendirme yapmak isteyen arkadaşların konularına yazabilirsiniz.

Yalnız uzak şehirlere ve eski konulara bakmayın. Kış aylarına girdik nakil sırasında hayvan üşüyebilir.

Merhaba, istanbul anadolu yakasındayım. 1,5 yaşında, dişi kırmızı yanaklı kaplumbağamız var. İlgilenirseniz iletişime geçebiliriz

Küçük bir mukavva kutuya kağıt yada bez parçaları koyun. Kağıtları topak şekilde doldurun. İki tane hayvanın kafasından ufak hava deliği açın. Götürürken hayvanı kurutup kutuya koyun. Kutuyu poşette taşıyın.

Otobüse verecekseniz. Poşetten çıkardıktan sonra üst rafa ama kalorifer peteğinden uzağa koydurun.

Mesafe uzun değil. Ara sulamaya gerek yok.

Teşekkü
Küçük bir mukavva kutuya kağıt yada bez parçaları koyun. Kağıtları topak şekilde doldurun. İki tane hayvanın kafasından ufak hava deliği açın. Götürürken hayvanı kurutup kutuya koyun. Kutuyu poşette taşıyın.

Otobüse verecekseniz. Poşetten çıkardıktan sonra üst rafa ama kalorifer peteğinden uzağa koydurun.

Mesafe uzun değil. Ara sulamaya gerek yok

Mesafe uzun değil. Ara sulamaya gerek yok.
teşekkürler

Geri