Yem açısından ben canlı yem ve kuru yem kullanıyorum canlı yem bulamazsanız kurutulmuş karides tercih edebilirsiniz gayet severler
ısıtıcı lamba ve kuru alan yapmanız gerekmekte ve ayrıca filtre ve su ısıtıcısı gerekiyor boyutuna göre de bir akvaryum almanızı tavsiye ederim
ileride ısıtıcı lambanın yanına ek olarak da uvb lamba alıyorsunuz fiyatlar artmadan almak isterseniz diye şuraya linkini bırakıyorum
EXO TERRA UVB LAMBA 25W 10.0 100LUK - 78931156 - Hobi Pet Malzemeleri - Exo Terra UVB 100, bu tip durumlarda sürüngenlerin alışık olduğu orta ve yüksek UVB değer aralığında görev yapabildiği için yararlanabileceğiniz oldukça etkin bir ışık kaynağıdır.
www.ankaracanliyem.com
yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ve Türkiyede başka exo terra marka uvb ya da Zoo Med marka uvb ilanı görmedim geri kalanlar çin malı güvenilmez markalar almak isterseniz buradan alın burası gayet güvenilir içinizde bir şüphe bulunmasın
akvaryum ısıtıcıyı aldıktan sonra ısıyı 28 dereceye ayarlamanız gerekmekte kuru alanın ısısı ise 32-33 derece olması lazım fazla watt değerine sahip ampuller kaplumbağaya zararlı olabiliyor cem bey bu konu hakkında daha bilgilidir
taban malzemesi olarak silis kumu kullanıyoruz
Silis Akvaryum Kumu 0.5mm - Kovadan Bölme 5kg en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!
atakanpetshop.com
bu gün elime ulaştı gayet temiz 5-6 durulamaya berrak bir su oluşuyor
ek olarak multi vitamin ve d3 kullanabilirsiniz ancak pek bir bilgim yok vitamin konusunda cem bey daha iyi yardımcı olur ben haftada 2 kez d3 veriyorum hayvana