Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su Piresi

Çitlembik0216

As 5 Üye
Merhabalar,

Kaplumbağalara su piresi veya kan kurdu vermek nasıl olur ? Stick yemlere ve gammaruslara göre artısı var mı ? Yoksa pekte uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Yabancı sitelerde normal yemlerden daha faydalı olduğundan bahsedilmis sanırım sizler ne dersiniz ?

Ve verirsem ne kadar miktarda vermeliyim ?

Kan kurdu protein açısından çok yüksek besin değerine sahip bu sebeple az oranda verilmeli uğraşmaya gelirsek pis kokar.

Su piresini bu hayvanlarda denemedim. Japonlar yiyordu. Yemezlerse temizlemesi sıkıntı olur.

Cvp: RE: Su Piresi

cem' Alıntı:
Kan kurdu protein açısından çok yüksek besin değerine sahip bu sebeple az oranda verilmeli uğraşmaya gelirsek pis kokar.

Su piresini bu hayvanlarda denemedim. Japonlar yiyordu. Yemezlerse temizlemesi sıkıntı olur.

Bir denemek lazım abi ben denicem senide haberdar ederim ama dediğin gibi yemezlerse çok sıkıntı olabilir

Cvp: Su Piresi

Sıklık olaak iki haftada biri geçmeyin derim, vereceğiniz hafta ek yem kullanmayın.

Geri