Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sudaki garip davranışlar

özdeniz

Yeni Üye
Arkadaşlar sürekli bu şekilde baloncuk yapıp yiyorlar nedir bunun açıklaması ya sinir bozucu bişey sürekli aynı hareket bide siz yorumlayın.

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yKRtHd0EQGE[/video]

Cvp: Sudaki garip davranışlar

video açılmıyor.

Oyun oynuyor bu yahu haha suyu tüttürüyor :)))

Yabancı bir forumda avlanma alıştırması ve oyun olarak yaptıklarını okumuştum. Bildiğiniz gibi "oyun" her canlının hayatta ileride karşılaşacağı durumlara hazırlanmasını sağlar. Bu yırtıcı memelilerden kedi ve köpeklere, daha bir çok hayvana kadar geçerli bir durumdur.

Teşekkür ederim yorumlarınız için bende aç kaldığı zaman benim dikkatimi mi çekmeye çalışıyor diye düşünmüştüm.

foruma hoş geldin şafak. facebook kullanmadığım için yine açamadım ama dediğin şöyle. şu içinde burunlarına su dolarsa hava vererek boşaltırlar. fazla nefes almışsa ağzını açtığında ağız içi gerilir ve sıkışan fazla havayı çıkarırlar. panik durumunda veya hayvan su içindeyken eline almaya çalıştığında yine hava verirler. yemeye çalışması yem olarak algılamasındandır.

senin dikkatini çekmek için sana doğru yani cama yapışıp gelmeye çalışır. bu da yem isteme amaçlıdır. normal verilen miktarı aşma. bunu hep yaparlar.

Geri