Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sudaki pislik

EverDEbo

Gümüş 5 Üye
Her hafta 1 kere akvaryumu tamamen temizliyorum günlerce beklettiğim musluk suyunu dolduruyorum ama yine aynı suda hep bi tanecikler var tozcukar gibi bide üstte çok çok hafif tozcuklar var napıcam

O doğal birsey bende de var ben küçük bir şişeyle yüzey süpürgesi yaptım hafif içeri batırınca o yüzeyde ki deri ve farklı küçük ufak cisimleri topluyorum pet şişe de olur onu döküp yenisini ekleyebilirsin

Söylediğin deri parçaları ise onlar her daim başımızın belası. Akvaryumu tertemiz yapsan dahi hayvanları akvaryuma koyduğunda üzerlerinden kopmaya başlar. Tek çare iç filtre tarafından çekilmesi.

Akvaryumu temizlerken bulaşık süngeri ile camların ve köşe silikonların üzerinden geçin. Akvaryumdan suyu boşaltırken kenarlardaki deriler su azaldıkça cama yapışır. Kurursa zor çıkar.

Hizliresim.com açılmıyor şuan resim atamiyorum küçük bir pet şişe al deri ve tozun olduğu yere doğru çok az batır zaten kendiliginde pislikler içine giriyor yerine taze su eklersin

Geri